ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικό Τέλος για την γνωστή ηθοποιό βρέθηκε Νεκρή

Η Λίντσεϊ Πέρλμαν, γνωστή τηλεοπτική ηθοποιός βρέθηκε νεκρή στο Λος Άντζελες, μέρες μετά την εξαφάνισή της. Η τηλεοπτική ηθοποιός που χάθηκε στο Λος Άντζελες πριν από μέρες βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η Λίντσεϊ Πέρλμαν μια ηθοποιός γνωστή για τη δουλειά της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Chicago Justice» και το «Empire» είχε εξαφανιστεί στις 13 Φεβρουαρίου στη λεωφόρο North Mariposa Avenue, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες. «Δεν επέστρεψε στο σπίτι της και κανείς δεν την έχει δει ή ακούσει από τότε», δήλωσαν οι αστυνομικοί την Τετάρτη, ζητώντας τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό της.

Οι αστυνομικοί της περιοχής του Χόλιγουντ βρήκαν το άψυχο σώμα της Πέρλμαν κοντά στη λεωφόρο Φράνκλιν και τη Λεωφόρο Βόρειας Σιέρα Μπονίτα, ενώ ανταποκρινόταν σε κλήση έρευνας για το θάνατό της.

Η 43χρονη ηθοποιός είχε λάβει μεταξύ άλλων μέρος και στο «General Hospital» του δικτύου ABC.
Η επίσημη αιτία θανάτου της δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί και η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως. Απόφοιτος του Second City Conservatory, οπως αναφέρει ο προσωπικός της ιστότοπος, η Πέρλμαν ήταν ενεργή στη θεατρική κοινότητα του Σικάγο πριν μετακομίσει στην Καλιφόρνια για να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα της. Ο σύζυγός της Βανς Σμιθ δήλωσε συντετριμμένος σε ανάρτησή του στο Ιnstagram.

«Η αστυνομία βρήκε τη Λίντσεϊ. Εχει φύγει. Είμαι συντετριμμένος», έγραψε. «Θα μοιραστώ περισσότερα αργότερα, αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τις προσπάθειές σας και να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς της αυτή τη στιγμή».

Πέθανε ξαφνικά ο Αλέξης Νεζερίτης, πατέρας τριών παιδιών στην Αχαΐα

Αχαΐα: Θρήνος και θλίψη για τον 56χρονο πατέρα που άφησε την τελευταία του πνοή

Ιδιαίτερα στενάχωρη και θλιβερή είναι η είδηση πως ένας 56χρονος άντρας έφυγε ξαφνικά από την ζωή αφήνοντας τρία παιδιά πίσω του και σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο στους οικείους του. Στο πένθος λοιπόν βυθίστηκε ο Ριόλος Δυτικής Αχαΐας από τον θάνατο του 56χρονου Αλέξη Νεζερίτη, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Περισσότερα για τον Αλέξη Νεζερίτη από την Αχαΐα

Σύμφωνα με πληροφορίες παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα υγείας. Ηταν μηχανικός βαρέων και γεωργικών μηχανημάτων, γνωστός σε Αχαϊα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Ο Αλέξης Νεζερίτης ήταν επίσης μέλος του Σκοπευτικού Ομίλου Πατρών, ενώ διακρινόταν για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. πηγη i-diakopes.gr

Σπύρος Νικολαΐδη: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Σπύρος Νικολαΐδη: Ο ηθοποιός από τη «Γη της ελιάς» έχασε τη μητέρα του από καρκίνο. Σε βαρύ θρήνο και θλίψη έχει βυθιστεί ο γνωστός ηθοποιός από την «Γη της ελιάς», καθώς έχασε την αγαπημένη του μητέρα μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Mega «Η γη της ελιάς», δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media όπου κρατά το χέρι της. Η ανάρτηση του Σπύρου Νικολαΐδη για τον θάνατο της μητέρας του. Ο ίδιος την αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Αντίο άγγελέ μου… Τώρα θα μας προσέχεις από ψηλά μανούλα μου όπως έκανε πάντα».

Ο ηθοποιός έχασε τη μητέρα του από καρκίνο με τον οποίο έδινε μάχη εδώ και αρκετό καιρό. Η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες. Ο Σπύρος Νικολαΐδης μάλιστα αναγκάστηκε να διακόψει τα τελευταία γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά, για να βρίσκεται στο πλευρό της, τις ύστατες ώρες .Ο ίδιος είχε πρόσφατα μιλήσει στο περιοδικό OK! για τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα και ένας από αυτούς όπως ήταν και η μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο.

«Πριν φύγω για Αμερική βίωνα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Περνούσα χρόνια κατάθλιψη. Είχα μια σχέση πολύ δύσκολη και τοξική. Επίσης, είχαμε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα. Η μητέρα μου παλεύει με τον καρκίνο. Θυμάμαι εκείνη την περίοδο είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Είχα βάλει κιλά και δεν έκανα πράγματα για εμένα και την αυτοεξέλιξή μου. Αποφάσισα λοιπόν ότι πρέπει να κυνηγήσω το όνειρό μου προκειμένου να γίνω ευτυχισμένος. Τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου «τα παρατάω όλα και φεύγω να κάνω μια νέα αρχή». Όσο ήμουν στην Αμερική χειροτέρεψαν τα πράγματα με τη μητέρα μου, ήρθε ο κορωνοϊός, σταμάτησε η παραγωγή στην οποία δούλευα και έτσι αποφάσισα να γυρίσω. Τελικά επιστρέφοντας στην Ελλάδα ήρθε η πρόταση του Αντρέα για τις 8 λέξεις και μετά για τη ”Γη της ελιάς”». πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button