ΔΙΑΦΟΡΑ

Aιμιλία Υψηλάντη: «Σε μια μάνα το χειρóτερο είναι να χάσεı το παιδί της»

Η Αιμιλία Υψηλάντη πριν από ενάμιση χρόνο «έχασε» την κόρη της σε ηλικία 55 ετών.

Η ηθοποιός σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

«Όταν έχασα τη μητέρα μου, δεν ένιωσα να χάνω τη Γη κάτω από τα πόδια μου, γιατί είχα οργανώσει πάρα πολύ καλά τη σχέση μου μαζί της. Σε σχέση με την κόρη μου, σεβάστηκα απόλυτα τις επιθυμίες της και κατάλαβα ότι δε μπορεί κάποιος να ακολουθεί αυτό που εγώ επιθυμώ. Η δουλειά και η συμμετοχή ενός ανθρώπου στην κοινωνία, είναι βοηθητική για όλα μας τα προβλήματα. Και τα μεγάλα και τα μικρά προβλήματα μπορώ κάποια στιγμή να τα ξεχάσω, τις απώλειες όμως, τις κουβαλάμε. Και τις κουβαλάμε συνέχεια.

Είναι εδώ, μας βαραίνουν, έχουν τις ώρες τους. Με αυτές συμπορευόμαστε. Μια μάνα, όταν χάσει το παιδί της, είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, διότι καταλύει τους νόμους.. Ο φυσικός νόμος είναι να φύγουν πρώτα οι μεγάλοι. Όταν λοιπόν νιώθεις ότι καταλύεται ένας φυσικός νόμος, διαταράσσονται οι ισορροπίες.  Πολλές φορές βλέπω την κόρη μου στην εγγονή μου, την φωνάζω καμιά φορά και με το όνομά της. Αυτό όμως γινόταν και πριν» είπε η ηθοποιός.

«Προφανώς και η συντροφικότητα έπαιξε ρόλο στο πως αντιμετώπισα τις δυσκολίες της ζωής. Η μοναξιά είναι άγριο πράγμα. Προφανώς η σχέση έχει εξελιχθεί με τα χρόνια. Έχει αποκτήσει μεγαλύτερο νοιάξιμο, το ερωτικό στοιχείο έχει μέσα του ανταγωνισμό και μια διαμάχη. Τίποτα δε μένει το ίδιο. Οι άνθρωποι κάθε μέρα αλλάζουν» εξομολογήθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη για τον ρόλο που έπαιξε ο σύντροφός της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Τέλος, για τον ρόλο της στη Famagusta, η Αιμιλία Υψηλάντη είπε, «Παίζω στη Famagusta. Είπα “ναι” αμέσως, γιατί έχω μεγάλη ευαισθησία για τα κυπριακά ζητήματα. Ήμουν στην Κύπρο την εποχή της εισβολής. Νομίζω ότι αυτή η σειρά θα βοηθήσει τους Έλληνες να καταλάβουν μερικά πράγματα και μακάρι να πάει και στο εξωτερικό, γιατί το κυπριακό ζήτημα το βλέπετε τώρα με τη Μέση Ανατολή».

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button