ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτοκτόνησε γιατρός Νοσοκομείου – Έπεσε από το 5ο όροφο

Αυτοκτόνησε γιατρός Νοσοκομείου – Έπεσε από το 5ο όροφο

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο Νοσοκομείο του Βόλου, όταν γιατρός που νοσηλεύονταν έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο.

Ο γιατρός, ηλικίας 62 ετών, νοσηλεύονταν στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός ενημέρωσε τους νοσηλευτές ότι θα πήγαινε να πάρει καφέ, αλλά αντί αυτού ανέβηκε στον πέμπτο όροφο του Νοσοκομείου βγήκε από την έξοδο κινδύνου και έπεσε στο κενό και κατέληξε στο έδαφος, δίπλα από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Αμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τον 62χρονο γιατρό, ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος.

πηγη true.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button