ΔΙΑΦΟΡΑ

Βγήκε από το χειρουργείο και έπεσε στο κενό – Ακαριαίος θάνατος για ασθενή

Aκαριαίος ήταν ο θάνατος ενός 62χρονου ασθενή του νοσοκομείου Μεσολογγίου, που για άγνωστο λόγο έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας (08-11-2021) από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου του νοσοκομείου, που βρίσκεται η χειρουργική κλινική.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο άνδρας μεταφέρθηκε στα επείγοντα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Αστυνομικοί διερευνούν τα αίτια της θανατηφόρας πτώσης του ασθενή, με τους στενούς συγγενείς του, να παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε χειρουργηθεί χθες το πρωί στο στομάχι και νοσηλευόταν. Μαζί του ήταν ο γιος του που τον φρόντιζε, ο οποίος ειχε φύγει για λίγα λεπτά από το δωμάτιο για να αγοράσει φαγητό.

Επιστρέφοντας όμως στο νοσοκομείο δεν βρήκε τον 62χρονο στο κρεβάτι. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον σώσουν όμως λόγω και του χειρουργείου η πτώση ήταν μοιραία.

πηγη ekriti.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button