ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία – Μητέρα ομολόγησε ότι σκότωσε το κοριτσάκι της – Είχε καταγγείλει ότι το απήγαγαν

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση ότι μια μητέρα ομολόγησε πώς εκείνη σκότωσε το κοριτσάκι της και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα του, κάνοντας ψευδή καταγγελία στις αρχές ότι άγνωστοι άνδρες το απήγαγαν.

Η 20χρονη μητέρα κάλεσε τις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλε ότι κουκουλοφόροι άρπαξαν το παιδί της μέσα από το αυτοκίνητό της. Άνδρες της ιταλικής αστυνομίας ξεκίνησαν άμεσα έρευνες και συγκέντρωσαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ωστόσο δεν υπήρχε κανένα στοιχείο για αρπαγή του μικρού κοριτσιού. Μέσα σε λίγες ώρες, μετά από συνεχόμενες ανακρίσεις, η μητέρα «έσπασε» και ομολόγησε ότι εκείνη σκότωσε το παιδί της και στη συνέχεια το έθαψε, μόλις 200 μέτρα από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με την La Republica, η γυναίκα οδήγησε τους αστυνομικούς στο χωράφι που βρισκόταν το πτώμα του παιδιού, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να περιγράψει με λεπτομέρειες το έγκλημα αλλά και τα πιθανά κίνητρα: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου», φέρεται να είπε στους καραμπινιέρους.

 

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button