ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τέλος οι βροχές. Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας! Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλη την Ελλάδα!

 

Με καλό καιρό θα κυλήσει το Σάββατο, όμως για την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα προβλέπονται σε όλη τη χώρα βροχές και καταιγίδες, ενώ θα χιονίσει στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά.

Το Σάββατο πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και τη Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Το πρωί θα κάνει κρύο, όμως η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φθάσει έως τους 10 με 12 βαθμούς. Στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα είναι τα ξημερώματα χαμηλή και το μεσημέρι στους 12 με 14 βαθμούς. Στα νησιά του Ιονίου αναμένονται από το απόγευμα συννεφιά και τη νύχτα βροχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Στην Πελοπόννησο ο καιρός τις περισσότερες ώρες θα είναι αίθριος, αλλά το απόγευμα και το βράδυ θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 15 βαθμούς, όμως το πρωί θα κάνει κρύο. Στα Κύθηρα θα πνέουν άνεμοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Κρήτη θα έχουμε ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 3 με 5 και στο νομό Λασιθίου μέχρι το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει στα πεδινά στους 15 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις και βοριάδες 3 με 5 και τοπικά το πρωί στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ. Στις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένονται καλός καιρός και ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι. Η θερμοκρασία στα πεδινά θα κυμανθεί από μηδέν έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε μέχρι και το μεσημέρι καθαρό ουρανό και από το απόγευμα νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μικρής έντασης. Το πρωί θα έχουμε ψύχρα έως και κρύο, όμως το μεσημέρι τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι και 14 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και ασθενείς άνεμοι. Τα θερμόμετρα θα δείξουν από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button