ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: Πέθανε από καρδιά 47χρονος που έκανε ψαροντούφεκο

Τραγωδία στα παράλια του Δ. Αγιάς στην Λάρισα σήμερα (13.08.2022) το απόγευμα, καθώς ένας 47χρονος έκανε ψαροντούφεκο και τελικά, μετά από μια αδιαθεσία, πέθανε από καρδιακό επεισόδιο. Τη ζωή του έχασε στα παράλια του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα σήμερα το απόγευμα 47χρονος ψαροντουφεκάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο 47χρονος, ενώ έκανε ψαροντούφεκο στα παράλια της Λάρισας, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Κατάφερε να βγει στην ακτή και να ζητήσει βοήθεια.

 

Από το σημείο περνούσε το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε άμεσα και τον μετέφερε στο ιατρείο της Σωτηρίτσας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε – μάλλον – υποστεί καρδιακό επεισόδιο και άμεσα διασωληνώθηκε από τον γιατρό που βρισκόταν εκεί, ενώ παράλληλα έγιναν πολλές προσπάθειες για να επανέλθει αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

πηγη kaliterilamia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button