ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Αργολίδα – Λεωφορείο του ΚΤΕΛ παρέσυρε και σκότωσε πεζή

Να ξυπνάς το πρωϊ να πίνεις τον καφέ σου να ετοιμάζεσαι για την δουλειά σου και στον δρόμο να συναντάς τον θάνατο. Τραγωδία.

Μια τέτοια σημειώθηκε πρίν απο λίγο στην Αργολίδα όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ παρέσυρε και σκότωσε πεζή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο κάθετα και παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αργολίδας που έκανε το δρομολόγιο Λυγουριό – Κρανίδι.

Το θανατηφόρο σημειώθηκε στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λυγουριού – Κρανίδιου. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας.

Σοκ στον εφοπλιστικό κόσμο – Νεκρός ο Λευτέρης Πολέμης

Το πρωί της Τρίτης πέθανε ο εφοπλιστής, με καταγωγή από την Άνδρο, Λευτέρης Πολέμης.

Ο καπτα-Λευτέρης υπήρξε μεγάλος ευεργέτης της Άνδρου, με πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, ευπατρίδης, σεμνός, ταπεινός, και με ήθος.

«Εκφράζουμε την κατ’ άνθρωπον βαθεία θλίψη μας για την εκδημία του προσφιλεστάτου και πολύ αγαπητού μας φίλου και ευεργέτου Ελευθερίου, του παπα-Γιάννη-όπως ο ίδιος επιθυμούσε να ονομάζεται-, Πολέμη, με τον οποίο μας συνέδεαν φιλικοί δεσμοί 44 χρόνων”, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button