ΔΙΑΦΟΡΑ

ΤΩΡΑ-Αυτός ήταν ο Γιώργος. Ο 25χρονος κούκλος που “έφυγε” μπροστά στους γονείς του

ΤΩΡΑ-Αυτός ήταν ο Γιώργος. Ο 25χρονος κούκλος που “έφυγε” μπροστά στους γονείς του

Τι να πείς τώρα σε αυτούς τους γονείς. Στους ανθρώπους που μεγάλωσαν έναν κούκλο και τον είδαν να χάνεται μπροστά τους. Σοκ στη τοπική κοινωνία των Ψαχνών προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του 25χρονου Γιώργου Φαλάγγη. Ένα θέμα που μας απασχόλησε απο χθές μιας και οι γονείς του περιμένουν τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων του παιδιού τους… για Κορονοϊό.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή. Ο Γιώργος φέρεται να ένιωσε έντονη δύσπνοια και κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών και ακολούθως στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του. Εκεί οι γιατροί πήταν δείγμα απο το άψυχο κορμί του για να διαπιστώσουν αν η αιτία θανάτου είναι ο ιός που μας έχει αλλάξει την ζωή.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button