ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικό: Η “παράλυτη νύφη” έγινε για πρώτη φορά μανούλα και συγκινεί (PHOTO)

 

Πριν από περίπου 5 χρόνια, και κατά τη διάρκεια του bachelorette party της, η Rachelle Friedman Chapman έπεσε κατα λάθος σε μία πισίνα με αποτέλεσμα να σπάσει τον αυχένα της. Έκτοτε, καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι, με την τραγική της ιστορία να κάνει το γύρο του κόσμου.

11188345 939754896087504 6479353825621459899 n 2a7bd

Η νεαρή γυναίκα λοιπόν, έγινε γνωστή ως «Paralized Bride», και ο γάμος της με τον αγαπημένο της συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των Μέσων. Τώρα, το ερωτευμένο ζευγάρι βρισκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο, και μάλιστα για ένα πολύ ευτυχές γεγονός. Η νεαρή γυναίκα λοιπόν, έγινε για πρώτη φορά μητέρα, μέσω παρένθετης, και έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά της μέσω Facebook.

Untitled 4bcd7

Παρά το γεγονός, ότι γυναίκες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με την Rachelle, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παιδιά, η ίδια και ο σύντροφός της δεν ήθελαν να το ρισκάρουν λόγω των φαρμάκων που πρέπει να λαμβάνει σε καθημερινή βάση, και προτίμησαν να αναθέσουν στην Laurel να κυοφορήσει την κορούλα τους.

Ένα αισιόδοξο και συγκινητικό μήνυμα που μας γέμισε αισιοδοξία.

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button