ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμα που ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ από τον αυτόχειρα στο ΕΓΚΛΗΜΑ της Σαλαμίνας: «Δεν σου αξίζω, εύχομαι να βρεις κάτι καλύτερο»!

 

 

«Εγώ δεν σου αξίζω, εύχομαι στη ζωή σου να βρεις κάτι καλύτερο». Αυτό ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το μήνυμα που έστειλε στο κινητό της συζύγου του ο 35χρονος λιμενικός, λίγο πριν στρέψει το υπηρεσιακό του όπλο στον εαυτό του κι αυτοκτονήσει.

Το πάθος κι ο έρωτάς του τον οδήγησαν μέσα σε λίγα λεπτά να γίνει δολοφόνος κι αυτόχειρας. Η γυναίκα που είχε αγαπήσει όσο τίποτα βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού νεκρή από τις δύο σφαίρες που της είχε ρίξει στην κοιλιακή χώρα και έφεραν τον ακαριαίο θάνατό της. Λίγο πριν, η 44χρονη, γνωστή οδοντοτεχνικός της Σαλαμίνας, του είχε ζητήσει για ακόμη μία φορά να την αφήσει ήσυχη. Ηθελε να τα αφήσει όλα πίσω και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ο σύζυγός της τα ήξερε πια όλα κι εκείνη του είχε υποσχεθεί πως αν της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, θα έκανε τα πάντα για να ξεπεράσουν την απιστία της και να είναι και πάλι μία αγαπημένη οικογένεια. Ομως, η άτυχη 44χρονη δεν υπολόγιζε πως ο 35χρονος λιμενικός είχε σκοπό να μην τους χωρίσει ούτε ο θάνατος.

Ετσι, το μοιραίο βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, πιστεύοντας πως ο κομάντο, που υπηρετούσε στην ομάδα υποβρυχίων καταστροφών, θα καταλάβαινε, αποφάσισε να τον συναντήσει ξανά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος ήταν εκείνος που επικοινώνησε μαζί της και της έκλεισε το «ραντεβού θανάτου» με το πρόσχημα μίας τελευταίας συζήτησης, ενός τελευταίου ασπασμού… Η 44χρονη πείστηκε, αφού είδε πως είχε να την ενοχλήσει καιρό και πως είχε κάπως ηρεμήσει. Το ραντεβού δόθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης κοντά στο σπίτι του 35χρονου λιμενικού, όπου η 44χρονη πήγε με το αυτοκίνητο της. Μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο παίχτηκε και το τραγικό φινάλε. Εκεί, τους βρήκε νεκρούς η σύζυγος του 35χρονου που ειδοποίησε σε κατάσταση σοκ την αστυνομία.


Στις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης η οικογένεια της 44χρονης την αποχαιρέτησε για τελευταία φορά. Απέραντη οργή και αβάσταχτος πόνος ήταν τα συναισθήματα που είχαν ζωγραφιστεί στα πρόσωπά τους. Το «χαμογελαστό παιδί», ο «άγγελός» τους, είχε φύγει τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της και τα δύο ανήλικά παιδιά τους.

Τρεις ώρες μετά και σε άλλη εκκλησία, συγγενείς και φίλοι του 35χρονου θα έλεγαν το ύστατο χαίρε στο «καλόκαρδο παιδί», που ποτέ δεν είχε πειράξει άνθρωπο. Το κλίμα στην κηδεία του λιμενικού ήταν πολύ βαρύ. Πώς να αντέξει η οικογένειά του το στίγμα του δολοφόνου; Τι λόγια να πουν στο Θεό για να τον συγχωρέσει και να αλαφρύνει η ψυχή του; Τα πρόσωπα στην κηδεία του ήταν «παγωμένα», σα να πίστευαν ότι κήδευαν άλλο άνθρωπο, σα να νόμιζαν ότι όλο αυτό πρόκειται για ένα μεγάλο ψέμα. Ο εφιάλτης, όμως, ήταν, δυστυχώς, πέρα για πέρα αληθινός…

Σήμερα, μία ημέρα μετά τις κηδείες των παράνομων εραστών, η κοινωνία της Σαλαμίνας παραμένει σοκαρισμένη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που σκόρπισε θλίψη σε όλο το νησί και «έκλεισε» μέσα στις άγιες ημέρες του Πάσχα δύο σπίτια. Η είδηση του διπλού φονικού έχει συγκλονίσει τους κατοίκους και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.


Λίγοι, ωστόσο, ήταν εκείνοι που γνώριζαν γι’ αυτή την παράνομη σχέση. Φίλοι των δύο θυμάτων δηλώνουν σοκαρισμένοι για την τραγική κατάληξη που είχε αυτός ο παθιασμένος έρωτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους άρχισε το 2012 κι από τότε όσο κι αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να χωρίσουν ποτέ. Ατομα κοντά στα δύο θύματα μιλούν για μία σχέση πάθους, με πολλές και μεγάλες εντάσεις, όμως, κανείς δεν πίστευε ότι αυτή η σχέση θα είχε ένα τόσο τραγικό τέλος.

Πρόσωπα που γνώριζαν τη 44χρονη μιλούν για έναν γλυκύτατο άνθρωπο που είχε μία πολύ καλή ψυχή και πάντα έβρισκε τρόπο να φτιάξει το κέφι των γύρω της. «Είχε τόση καλοσύνη μέσα της. Δεν της άξιζε τέτοιο τέλος», λέει στο protothema.gr άτομο από το στενό της περιβάλλον.


Τα καλύτερα λόγια, όμως, λένε και για το λιμενικό πρόσωπα που τον γνώριζαν καλά. Ολοι μιλούν για έναν καλόκαρδο και χαμογελαστό νέο, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και πάντα ήταν πολύ ήρεμος. Λάτρευε τη θάλασσα κι έκανε καταδύσεις, ενώ αγαπημένο του σπορ ήταν η ορεινή ποδηλασία.

«Ηταν ένα πολύ καλό παιδί. Πάντα φιλότιμος και χαμογελαστός με μία καλή κουβέντα στο στόμα. Δεν το περιμέναμε ποτέ αυτό. Κανείς δεν ήξερε για την παράνομη σχέση και με τη γυναίκα του φαίνονταν πολύ αγαπημένοι», δηλώνει στο protothema.gr φίλος του 35χρονου.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button