ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο

Μία νέα τ σημειώθηκε τα ξημερώματα στην άσφαλτο της Κρήτης.

Όλα συνέβησαν όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με συνέπεια ένας νέος άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο, επίσης νέοι, να τραυματιστούν.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4:00 σήμερα τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις νεαροί, εξετράπη της πορείας του με συνέπεια να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο, σε δρόμο στον Αλικιανό Χανίων.

Από την πρόσκρουση σκοτώθηκε ένας νέος άνδρας 20 ετών, ενώ τραυματίστηκαν δύο συνεπιβάτες 20 και 23 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή των τραυματιών που παρελήφθησαν από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πρόκειται για μία ακόμα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης με το νησί να θρηνεί από την αρχή του έτους τρεις νεκρούς.

Σοκ για την 17χρονη Ελένη – Νεκρή σε τροχαίο!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στα φανάρια της Κ. Αχαϊας. Ενα φορτηγό εξετράπη της πορείας του μπήκε σε μία μάντρα αυτοκινήτων και χτύπησε και ένα άλλο ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Πρόκειται για την μητέρα και την κόρη της. Η κόρη 17 ετών, μαθήτρια Γ’ Λυκείου κατέληξε λίγο αργότερα. Ήταν πολύ βαριά χτυπημένη και δεν τα κατάφερε.

Πρόκειται για την Ελένη Βεσκούκη. Η μητέρα της εργάζεται στο Κ. Υγείας Κ. Αχαϊας ως νοσηλεύτρια, ενώ ο θείος της είναι φαρμακοποιός. Η Ελένη είχε άλλα δύο αδέλφια μικρότερα, δύο αγόρια δίδυμα. Έρευνες για το τροχαίο διεξάγη η Τροχαία Πατρών.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button