ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή η 54χρονη Αναστασία που κατέρρευσε στη λαϊκή

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή η 54χρονη Αναστασία που κατέρρευσε στη λαϊκή

Δεν κατάφερε να κρατηθεί τελικά στη ζωή η γυναίκα που κατέρρευσε το πρωί της Πέμπτης σε λαϊκή αγορά της Πάτρας.

Μετά τις προσπάθειες όλων, που διήρκησαν 40 λεπτά, η γυναίκα επανήλθε. Ωστόσο, η 54χρονη είχε υποστεί βαρύτατο καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ στο Γενικό

Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου οι γιατροί διέγνωσαν αμέσως τη σοβαρότητα της κατάστασής της και διεκομίσθη στο ΠΓΝΠ για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη επέμβαση.

Η 54χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΠΓΝΠ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε το πρωί της Παρασκευής.

Νεκρή η Αναστασία Παπακώστα – Την σκότωσε ο Καρκίνος

Απέραντη θλίψη προκάλεσε στη Λάρισα η είδηση του θανάτου της Αναστασίας Παπακώστα η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 50 ετών ύστερα από σύντομη “μάχη” που έδωσε με σοβαρή ασθένεια, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ήταν γνωστή στη Λάρισα και ιδιαίτερα συμπαθείς, ενώ κατείχε και διακρίσεις στον αθλητισμό ασχολούμενη με τον στίβο και το μπάσκετ. Μάλιστα υπήρξε παίκτρια της Ολυμπιάδας Λάρισας.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button