ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη. Νεκρός ο γνωστός ψυχίατρος Κώστας Κωνσταντίνου

Θλίψη. Νεκρός ο γνωστός ψυχίατρος Κώστας Κωνσταντίνου

Ηταν άνθρωπος δοτικός, με αγάπη για την ζωή και επισκεπτόταν τακτικά την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πάτρα και την Ροδοδάφνη γενέτειρα του πατέρα του, όπου απολάμβανε την παρέα  συγγενών και φίλων, στους οποίους αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό μαζί με όμορφες αναμνήσεις.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή, ο γιατρός, Νευρολόγος Ψυχίατρος Κώστας Κωνσταντίνου.

Ο Κώστας  ήταν γιος του Θρασύβουλου Κωνσταντίνου, γνωστός στην πόλη  για την επιστημονική, ανθρωπιστική και πολιτική δράση ως επιστήμονας,

διακεκριμένος ιατρός Νευρολόγος και αντιστασιακός, και αδελφός της Ελένης Παπαευθυμίου και του αείμνηστου Νευροχειρουργού Δημήτρη Κωνσταντίνου.

Σπούδασε στη Γερμανία, όπου εγκαταστάθηκε μόνιμα, έκανε οικογένεια και διακρίθηκε στο ιατρικό λειτούργημα το οποίο υπηρέτησε με αγάπη.

Βαρύ πένθος στον ΠΑΟΚ – Νεκρός ο Γιάννης Πολίτης

Tον θάνατο του Γιάννη Πολίτη θρηνεί ο ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Πολίτης διετέλεσε αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στον νικηφόρο για την ομάδα του τελικό του 1984 κόντρα στον Άρη.

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας του τελικού των «ξυρισμένων κεφαλιών» έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/6), νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 68 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα (15/6).

Ο Γιάννης φόρεσε τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά» για περισσότερα χρόνια από κάθε άλλον παίκτη στην ιστορία της ομάδας, από το 1970 έως το 1984, μετρώντας 289 συμμετοχές, ενώ παραμένει στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ του ΠΑΟΚ.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button