ΔΙΑΦΟΡΑ

Συντετριμμένος ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια – Η σπαρακτική ανάρτηση στα social media

Ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής στην Κω έπειτα από πέντε ημέρες ερευνών, δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί την αγαπημένη το.

Ο 28χρονος Πολωνός που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνιση της 27χρονης στις Αρχές την Τρίτη (13/6) μόλις έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών έκανε μία ανάρτησή του στο προφίλ του στα social media που πραγματικά «ραγίζει» καρδιές.

Συγκεκριμένα άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας το σήμα του πένθους, δηλαδή μία μαύρη κορδέλα. Μάλιστα μέσα σε μισή ώρα έχει δεχθεί 367 αντιδράσεις και 266 σχόλια.

Το προφίλ του 28χρονου είναι γεμάτο από φωτογραφίες με ευτυχισμένες στιγμές που έζησε και ταξίδια που έκανε με την Αναστάζια με τον ίδιο να μην σκέφτεται το τραγικό τέλος που θα είχε η κοπέλα του όταν πριν έναν μήνα έφταναν μαζί στην Κω για να εργαστούν.

Η ανάρτηση του:

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος Πολωνός είχε μιλήσει στο MEGA και δεν έκρυβε την απόγνωσή του, καθώς όλες τις ημέρες που αγνοούνταν η 27χρονη δεν είχε σταματήσει να αναζητάει την Αναστάζια.

Μερικά από τα σχόλια στην ανάρτηση του:

 

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button