ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικό: Νέο χτύπημα της μοίρας για την σύζυγο και την κόρη του Βασίλη Καρρά, 23 μέρες μετά τον θάνατό του!

Στις 27 Δεκεμβρίου του 2023 η οικογένεια, φίλοι και ο απλός κόσμος είπαν το τελευταίο αντίο στον λατρεμένο σε όλους Βασίλη Καρρά με την κηδεία του τραγουδιστή να γίνεται σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τόπο καταγωγής του.

Η σύζυγός και η κόρη του Βασίλη Καρρά ήταν τραγικές φιγούρες οδηγώντας τον αγαπημένο τους Βασίλη στην τελευταία του κατοικία με μοναδική παρηγοριά τους να είναι η αμέριστη αγάπη που έδειξε ο απλός κόσμος στον καλλιτέχνη.

23 ημέρες μετά την κηδεία του Καρρά ένα νέο παιχνίδι της μοίρας ήρθε να ξύσει πάλι πληγές στις δύο γυναίκες. Ο θάνατος του Χάρη Κωστόπουλου από καρκίνο τις τάραξε ιδιαίτερα, καθώς το δικό τους πένθος για τον Καρρά είναι ακόμα πολύ φρέσκο.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως οι οικογένειες των δύο τραγουδιστών είναι πολύ δεμένες, καθώς ο Καρράς είχε παντρέψει τον Κωστόπουλο και είχε βαφτίσει τον έναν από τους γιους του. Με πληροφορίες του Πρωινού Σουσού έγινε γνωστό τη Δευτέρα 22/1, πως η κόρη και η γυναίκα του Καρρά θα παρευρεθούν στην κηδεία

Η θλιβερή είδηση που συγκλόνισε την σύζυγό και την κόρη του Βασίλη Καρρά

«Πριν από λίγες ο γιος του Χάρη Κωστόπουλου, ο Χρήστος είχε πάει στην κηδεία του νονού του, Βασίλη Καρρά. Καλείται αυτή τη στιγμή να συνοδέψει τον πατέρα του στην τελευταία του κατοικία – 40 ημέρες μετά – γιατί το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά είναι την Κυριακή 28/1 και αύριο 23/1 είναι η κηδεία του μπαμπά του.

Να αναφέρω επίσης, ότι κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη – παρ’ όλο που υπάρχει και το πένθος – η σύζυγος, η χείρα του Βασίλη Καρρά, η Χριστίνα και η Ειρήνη κατεβαίνουν για το τελευταίο αντίο», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Η αδερφική σχέση και η κουμπαριά του Καρρά με τον Κωστόπουλο

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η σχέση των δυο καλλιτεχνών – Καρρά και Κωστόπουλου – ήταν κάτι παραπάνω από συναδελφική, αδερφική… Ξεκίνησαν σχεδόν μαζί, από πολύ μικρή ηλικία, την καλλιτεχνική τους πορεία στην Θεσσαλονίκη και ο ένας βοηθούσε τον άλλον στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Ο Χάρης Κωστόπουλος – πολύ πριν ακόμα αποφασίσει να βγει στο τραγούδι – ήταν μουσικός και μαέστρος του Βασίλη Καρρά και τον συνόδευε με το μπουζούκι του παντού σε όλες τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά μαγαζιά, ενώ σαν συνθέτης και στιχουργός ήταν εκείνος που του είχε γράψει τις περισσότερες από τις πρώτες επιτυχίες που ερμήνευσε.

Ο Χάρης Κωστόπουλος μάλιστα σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει για το καρντάσι και στενό συνεργάτη του: «Επειδή ήμουν πάρα πολλά χρόνια μουσικός του Βασίλη Καρρά, τα περισσότερα τραγούδια μου τα έχει πει ο Βασίλης, όπως το “Περιττό να σου πω”, “Καρδιά είσαι εσύ η βάσανο”, “Πεθαίνω”, “Πώς τολμάς” και άλλα πολλά».

Περνώντας τα χρόνια και όταν ο Χάρης Κωστόπουλος αποφάσισε να αφήσει την θέση του μουσικού και να ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς ήταν εκείνος που τον ενθάρρυνε και βρισκόταν στο πλευρό του για να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Στην πορεία οι δυο καλλιτέχνες συνδέθηκαν ακόμα πιο στενά και έγιναν κουμπάροι, όταν ο Βασίλης Καρράς πάντρεψε τον Χάρη Κωστόπουλο με την σύζυγό του Βιβή, ενώ στην συνέχεια το 1989 στην Αγία Βαρβάρα στην Θεσσαλονίκη, βάφτισε τον πρωτότοκο γιο του Χρήστο που σήμερα είναι καθηγητής στο Higher School of Economics στα media.

Ο τελευταίος μάλιστα αποχαιρέτησε τον νονό του ανεβάζοντας μια κοινή του φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά και έγραψε στην λεζάντα «Σήμερα η Ελλάδα κλαίει γιατί έφυγε ένας σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, με τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει και έχουν συντροφεύσει προσωπικές μας στιγμές. Εγώ ωστόσο κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου. Ένας σπουδαίος και καλός άνθρωπος, μια μεγάλη ψυχή. Ένας άνθρωπος που με στήριζε και μου έδινε αγάπη απλόχερα. Καλό σου ταξίδι νονέ»

Το διαβάσαμε εδώ youweekly.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button