ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεγαλείο ψυχής: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναλαμβάνει όλα τα έξοδα του 22χρονου μάγειρα που κάηκε από λάδι στην Κρήτη

Ένα εργατικό ατύχημα συνέβη σε εστιατόριο ξενοδοχείου στην Κρήτη, όπου εργαζόταν ως μάγειρας ο 22χρονος Βαγγέλης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μιας κατσαρόλας με καυτό λάδι, το λάδι έπεσε πάνω του. Αυτό προκάλεσε στο άτυχο νέο εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο αλλά και τα χέρια.

Ο 22χρονος Βαγγέλης μιλώντας στο Star κατήγγειλε πως όταν συνέβη το ατύχημα, οι συνάδελφοί του δεν του προσέφεραν καμία βοήθεια.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα τον βοηθήσει όπως μπορεί

Ωστόσο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εκφράζει έμπρακτα την υποστήριξη της προς τον 22χρονο που έχει υποστεί εγκαύματα, όπως αναφέρει το debater.gr.

Η ίδια, έχει επικοινωνήσει ήδη με την οικογένεια του Βαγγέλη και τους έχει ενημερώσει ότι θα διορίσει τον προσωπικό της δικηγόρο για να αναλάβει την υπόθεσή του. Επιπλέον, η ίδια θα αναλάβει την κάλυψη όλων των εξόδων που θα προκύψουν από τη δικαστική διαμάχη.

Πηγη mama24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button