ΔΙΑΦΟΡΑ

Λύγισε η μισή Ελλάδα στην κηδεία της 34χρονης Νικολέτας που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή

Με δάκρυα στα μάτια και ανείπωτο πόνο, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν σήμερα στο Ρέθυμνο την 34χρονη Νικολέτα Κοπάση που πέταξε για την αγκαλιά των αγγέλων τόσο νωρίς.

Εκατοντάδες άνθρωποι από το Ρέθυμνο αλλά και το Ηράκλειο έδωσαν το παρών στο τελευταίο «αντίο», στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του daynight.gr.

Η πανέμορφη Νικολέτα με το καλοσυνάτο χαμόγελο και την ευγενική ψυχή έφυγε πρόωρα και ξαφνικά την 18η Οκτωβρίου, ενώ βρισκόταν με την οικογένειά της σε ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Η νεαρή γυναίκα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την σώσουν, τελικά κατέληξε.

Η 34χρονη άφησε πίσω της τον αγαπημένο της σύζυγο Γρηγόρη Πολυ γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου και τα δύο παιδάκια τους.

Σημειώνεται ότι στην αποχαιρετιστήρια τελετή δεν υπάρχουν στεφάνια, καθώς μετά από παράκληση της οικογένειας τα χρήματα θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ».

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button