ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός ήταν ο άντρας που μετά τον Θάνατο του η Ναταλία Λιονάκη αποφάσισε να γίνει μοναχή

Έναν απρόσμενο, δυνατό έρωτα έζησαν πριν από κάποια χρόνια η Ναταλία Λιονάκη και ο Κώστας Καραδήμας.

Ήταν μία καρμική σχέση, που έμελλε να αλλάξει δραστικά τη ζωή της ηθοποιού, η οποία διάλεξε να γίνει μοναχή.

Ήταν και οι δύο τους ηθοποιοί, έκαναν τα πρώτα βήματά τους το 2003 και η αγάπη τους για την τέχνη τους έφερε πιο κοντά. Η γνωριμία τους έγινε μέσω συναδέλφων και ο έρωτάς τους δεν άργησε να φουντώσει.

«Ήταν μία σχέση πολύ τρυφερή» είχε δηλώσει η αδερφή του αδικοχαμένου ηθοποιού, Βιβή Καραδήμα, η οποία είχε γνωρίσει την ηθοποιό μετά την θεατρική παράσταση «Ιστορίες μακρινές… κι αλλιώτικες».

Ο ίδιος δήλωνε τρελαμένος μαζί της σε όλους. Ήταν ένα ειδύλλιο που δυστυχώς έκανε τον κύκλο του. Οι δύο νέοι όμως δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν επικοινωνία.

Ο Κώστας Καραδήμας έχασε άδικα την ζωή του στις 15 Μαρτίου το 2009 στο δρόμο, δύο βήματα μακριά από το Τζάνειο και η Ναταλία Λιονάκη πληροφορήθηκε την είδηση του τραγικού χαμού του από τα μέσα.

Λίγους μήνες αργότερα, στις 21 Μαίου η Ναταλία Λιονάκη πήρε την μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και πέρασε την είσοδο του μοναστηριού, στο Μοχό του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς δεν άντεξε την απώλειά του.

Στις 14 Αυγούστου 2017 γίνεται και επίσημα μοναχή. Πιο συγκεκριμένα εκάρη στην Κένυα, με τη στήριξη του πνευματικού της, πατέρα Απόστολου, φέροντας πλέον το όνομα «Φεβρωνία».

 

Η ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν έχει αναφέρει

«Δεν ακολούθησα το δρόμο του Θεού από ερωτική απογοήτευση ούτε από κατάθλιψη. Τον ακολούθησα επειδή με πλημμύριζε από χαρά και φως ο Χριστός.

Έχω πάντα τον Χριστό στο μυαλό μου και κάνω πάντα νοερή προσευχή. Δεν με θλίβει τίποτα μόνο νιώθω την χαρά που προσεύχομαι και προσπαθώ με την προσευχή να μην αποσπώ το νου μου».

Το διαβάσαμε εδώ newsthessaloniki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button