ΔΙΑΦΟΡΑ

Η 55χρονη Ευανθία έγινε παρένθετη μητέρα και γέννησε το παιδί της κόρης της!

Η μητρότητα είναι μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να ζήσει κάθε γυναίκα στη ζωή της. Γι’ αυτό, και είναι αληθινά απίθανο το γεγονός ότι οι εξελίξεις στην επιστήμη της ιατρικής επιτρέπουν πλέον να γίνονται μικρά θαύματα σαν κι αυτό: μία γυναίκα αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα για την κόρη της, της οποίας το σοβαρό πρόβλημα υγείας έκανε απαγορευτική την εγκυμοσύνη.

Οι δυο τους, μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή για την εμπειρία τους και η αγάπη τους άγγιξε την καρδιά μας.Η 55χρονη Ευανθία έγινε παρένθετη μητέρα και γέννησε το παιδί της κόρης της!

Η ευτυχισμένη μαμά, η 33χρονη Καλλιόπη, πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο που προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια (σύνδρομο Άλμποτ), το οποίο κληρονόμησε από τον εκλιπόντα πατέρα της. Εξαιτίας αυτού, το να κυοφορήσει είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τη ζωή της κι έτσι, μία από τις επιλογές της ήταν να το κάνει για ‘κείνη η μητέρα της.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 55χρονη Ευανθία δήλωσε πως ήθελε να δει το παιδί της ευτυχισμένο. Αφού, λοιπόν, της επανέφεραν τον κύκλο ο οποίος είχε σταματήσει εδώ και 8 χρόνια, κυοφόρησε και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη μικρή Ευανθία-Ραφαέλα, στις 9 Δεκεμβρίου. Παρά τις δυσκολίες, όλα πήγαν καλά και τώρα οι δυο τους μπορούν να χαρούν, η μία το παιδί και η άλλη το εγγόνι της.

«Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που έκανε η μαμά μου. Την αγαπώ και το ξέρει», δήλωσε στην εκπομπή η Καλλιόπη, στέλνοντας σε όλους μας, ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και ευγνωμοσύνης.

Πηγή: mama365.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button