ΔΙΑΦΟΡΑ

Τζέσυ Παπουτσή. Ο Εφιάλτης των 62 ημερών η απομόνωση και ο θάνατος

Τζέσυ Παπουτσή. Ο Εφιάλτης των 62 ημερών η απομόνωση και ο θάνατος

Αντιμετώπιζε κατα καιρούς πολλά προβλήματα υγείας. Μάλιστα η ίδια είχε πεί ότι είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε χειρουργείο στο κεφάλι.

Και το χειρουργείο αυτό ήταν σοβαρό. Ήταν καρκίνος. Και μπορεί το χειρουργείο να της έδωσε παράταση ζωής αλλά αυτός ο πούστης ο Καρκίνος ξυπνάει και κοιμάται όποτε αυτός επιθυμεί.

Η Τζέσυ έφυγε σήμερα απο την ζωή. Όμως για τους συνεργάτες τους συναδέλφους και τους φίλους είχε εξαφανιστεί εδώ και τρείς μήνες.

Αποχώρησε απο την παράσταση όπου και πρωταγωνιστούσε, άλλαξε το τηλέφωνό της δεν επικοινωνούσε με κανέναν.

Και ξέρετε γιατί; Διότι ήταν αξιοπρεπής, ήθελε να τελειώσει όλες τις υποχρεώσεις της απέναντι στην οικογένειά της και μετά να μπεί σητν μάχη που δεν είχε επιστροφή.

Ο καρκίνος στο κεφάλι και η ανακοίνωση του χρονικού περιθωρίου ζωής απο τον γιατρό της δεν την λύγισε.

Την απομονωσε. Και το έκανε με αξιοπρέπεια και με την μαγκιά που είχε πάντα. Μετά απο 62 ημέρες μάχης στο Γεννηματά η Τζέσυ ξεκουράστηκε.

Οι μέρες στο νοσοκομείο ήταν πολύ δύσκολες. Έφευγε και επανερχόταν στην ζωή. Αλλά το πάλεψε μέχρι τέλους. Και δυστυχώς νικήθηκε.

Επειδή έτυχε να την γνωρίζω προσωπικά… θα μου λείψει η αντρική προσέγγιση της, η ατάκα η ευστροφία και ο αυτοσαρκασμός της.

Καλο ταξίδι Τζέσυ…

Νάσος Γουμενίδης

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button