ΔΙΑΦΟΡΑ

Από πνευμονία λόγω κορωνοϊού επήλθε ο θάνατος της 52χρονης που βρέθηκε νεκρή

Από πνευμονία λόγω κορωνοϊού επήλθε ο θάνατος της 52χρονης που βρέθηκε νεκρή

Από πνευμονία λόγω κορωνοϊού, επήλθε ο θάνατος της 52χρονης Χρυστάλλας Μιχαήλ, η οποία βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό για κορωνοϊό και εντοπίστηκε νεκρή από τον γιό της το μεσημέρι της Τετάρτης, στην κατοικία της, στην Πάφο.

Όπως ανέφερε στον REPORTER o ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, ο οποίος ήταν παρόν στην νεκροτομή επί της σορού της εκ μέρους της οικογένειας, «ο θάνατός της επήλθε από πνευμονία λόγω μόλυνσης από κορωνοϊό. Αναμένουμε την ιστολογική επιβεβαίωση».

Την νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Η 52χρονη στις 29 Νοεμβρίου υποβλήθηκε σε έλεγχο Covid- 19 καθότι ήταν επαφή με συνάδερφο της στην υπεραγορά όπου εργαζόταν και εντοπίστηκε θετική. Η γυναίκα, που ήταν ανεμβολίαστη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

πηγη reporter.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button