ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάρου – Μαθεύτηκε σήμερα ο γоλγоθάς που ζει

Στο Cash or Trash βρέθηκε η Μαρία Κωνσταντάρου, το απόγευμα της Τετάρτης 22/11, παραδεχόμενη ότι χρειάζεται χρήματα.

Ωστόσο, η ηθοποιός αποχώρησε χωρίς να κλείσει συμφωνία με τους υποψήφιους αγοραστές του διαγωνισμού.

Η ηθοποιός παρουσίασε στους εκτιμητές έναν καθρέφτη, που όπως ανέφερε έχει στην κατοχή της από το 1927 και είχε μάλιστα τεθεί σε δημοπρασία από το βασιλικό παλάτι. Εκείνη την εποχή η βασιλική οικογένεια είχε εξοριστεί και έβαλε σε δημοπρασία τα έπιπλα του παλατιού. Έτσι η μητέρα της κέρδισε τον συγκεκριμένο καθρέφτη.

Η Μαρία Κωνσταντάρου ζήτησε 3.000 ευρώ για τον ιστορικό καθρέφτη. Ωστόσο, ο Θάνος Λούδος λόγω του ότι δεν είχε στην κατοχή της κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί τη βασιλική προέλευση του αντικειμένου, έκλεισε μόλις στα 500 ευρώ.

Παρά τις προσπάθειες της, η Μαρία Κωνσταντάρου, για να πείσει τους υποψήφιους αγοραστές να αγοράσουν το αντικείμενό της στην τιμή που εκείνη επιθυμούσε, η καλύτερη προσφορά που μπορούσαν να της κάνουν ήταν στα 900 ευρώ. Η Μαρία Κωνσταντάρου δεν δέχθηκε το ποσό και αποχώρησε από το παιχνίδι χωρίς να κλείσει τη συμφωνία.

Όταν η Δέσποινα Μοιραράκη ρώτησε την ηθοποιό για το ύψος της προσφοράς και το τι σκοπεύει να κάνει με τα χρήματα που ενδεχομένως θα κερδίσει, η Μαρία Κωνσταντάρου απάντησε: «Δεν μου άρεσε η προσφορά. Θα ενισχύσω το εισόδημά μου, γιατί έχω ανάγκη από χρήματα».

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button