ΔΙΔΑΧΕΣ

Έκτακτη είδηση από την Κρήτη που Σοκάρει την Χώρα

Ο 55χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία του 55χρονου Ηρακλειώτη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τον ΣΙΝΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του ΑΝΔΡΕΑ και της ΙΩΑΝΝΑΣ που γεννήθηκε το 1968 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 55χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και για  γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 15 έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τον ΣΙΝΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του ΑΝΔΡΕΑ και της ΙΩΑΝΝΑΣ που γεννήθηκε το 1968 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810274070 και 2810274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Το χρονικό

Ο 55χρονος, ο οποίος εμφανίζεται να προέβη τρεις φορές σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 13χρονου αγοριού, το οποίο, μάλιστα, επρόκειτο να βαφτίσει στενό συγγενικό του πρόσωπο, οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου το μεσημέρι της Τρίτης 10 Οκτωβρίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Ο ένας εκ των 13χρονων έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης έναντι… αμοιβής λίγων ευρώ τις ώρες που φιλοξενείτο στο σπίτι του 55χρονου που υποτίθεται ότι τον πρόσεχε τις ώρες που οι γονείς του έλειπαν από το σπίτι.

Η υπόθεση περιγράφεται στη δικογραφία που σχημάτισε σε βάρος του 55χρονου η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου. Την έρευνα από την πλευρά της Αστυνομίας προκάλεσε καταγγελία μητέρας άλλου 13χρονου, που φέρεται επίσης θα έπεσε θύμα θωπείας από τον 55χρονο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την προανάκριση προέκυψε ότι μέσα στον Σεπτέμβριο ο 55χρονος εμφανίζεται να προέβη τρεις φορές σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 13χρονου αγοριού, το οποίο, μάλιστα, επρόκειτο να βαφτίσει στενό συγγενικό του πρόσωπο. Ακολούθως φέρεται να έδωσε για κάθε φορά από 5 ευρώ στο παιδί.

Εξαιτίας της φιλίας και της εμπιστοσύνης που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες, ο πατέρας του 13χρονου, λόγω απουσίας της μητέρας, άφηνε το παιδί στο σπίτι του 55χρονου για να το προσέχει, χωρίς να ξέρει, όπως υποστήριξε στη συνέχεια, τα όσα φέρονται να συνέβαιναν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 55χρονος φέρεται, μετά το άνοιγμα των σχολείων, τον περασμένο Σεπτέμβριο, να προέβη σε χειρονομίες και θωπεία σε βάρος άλλου 13χρονου, η μητέρα του οποίου προέβη και στη σχετική καταγγελία, όταν ο ανήλικος της εκμυστηρεύτηκε τα καταγγελλόμενα ως γεγονότα. Μάλιστα, ο 55χρονος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε και άλλες φορές να επαναλάβει τις νοσηρές πράξεις του απέναντι στο παιδί, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι του σε προάστιο του Ηρακλείου και βρήκαν δύο φυσίγγια, για τα οποία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προανακριτικά ο 55χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις του, αν και στη συνέχεια, όπως αναφέρουν άλλες πηγές, εμφανίζεται να αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.

ΠΗΓΗ neakriti.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button