ΔΙΑΦΟΡΑ

Πώς είναι σήμερα ο Μάκης από το «Εμείς κι εμείς»: Αγνώριστος ο Γιώργος Γιαννούτσος

Πώς είναι σήμερα ο αγαπητός Μάκης από το Εμείς κι εμείς, κατά κόσμον Γιώργος Γιαννούτσος;

Ο Μάκης από τη σειρά «Εμείς και εμείς» ή ο κατά κόσμον Γιώργος Γιαννούτσος επανήλθε με θεατρική παράσταση. Τον αγαπήσαμε ως Μάκη στο Εμείς κι εμείς. Όμως μετά χάθηκε.

Ο Γιώργος Γιαννούτσος μετά από διάφορες περιπέτειες, επανέρχεται και είναι πραγματικά αγνώριστος.

Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός;

Όπως θα δείτε, ο Γιώργος Γιαννούτσος έχει αλλάξει ιδιαίτερα:

Ο Γιώργος Γιαννούτσος στις αρχές της δεκαετίας του ’90 «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως Μάκης στη σειρά Εμείς κι εμείς γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία καθώς ήταν από τους αγαπημένους ήρωες.

Μπορεί η σειρά να προβάλλεται ακόμα και σήμερα σε επανάληψη ωστόσο πέρασαν 21 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο.

Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός;

Τον συναντήσαμε στο θέατρο Λαμπέτη που παίζει στην παράσταση «Η μικρή μας πόλη» έχοντας στα παρασκήνια παρέα την κορούλα του. Ιδιαίτερα ευγενής, προσιτός και χαμογελαστός μίλησε στο altsantiri.gr για την παράσταση, για τον ρόλο του «Μάκη» που τον καθιέρωσε αλλά και για τον λόγο που μετά τη μεγάλη αυτή επιτυχία κράτησε χαμηλούς τόνους κάνοντας επιλεκτικές δουλειές και κρατώντας μια απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κύριε Γιαννούτσο αυτό το καλοκαίρι σας βρίσκουμε στο θέατρο «Λαμπέτη» στην παράσταση «Η μικρή μας πόλη». Πείτε μας δύο λόγια για τον ρόλο σας.

Ο ρόλος μου στην παράσταση είναι του γιατρού Γκίμπς, που είναι κάτοικος της μικρής αυτής κωμοπόλεως. Είναι συμφιλιωμένος, ίσως ο πιο συμφιλιωμένος από όλους, με τον τρόπο της ζωής του και τις επιλογές του και έχει συνειδητά επιλέξει να ζει σε αυτή την πόλη.

Δεν επιζητά αλλαγές, φαίνεται να αρκείται σε αυτό που ζει, φτάνοντας στο σημείο να αρνείται επίμονα στη σύζυγό του ακόμα και ένα ταξίδι, θεωρώντας ότι κάθε άνοιγμα στον κόσμο δύσκολα σε γυρίζει στην αρχική σταθερή, βολική σου κατάσταση. Έχει έτσι βρει μια εσωτερική ισορροπία και ζει, θα λέγαμε, αρμονικά με τους άλλους και τον εαυτό του σε αυτή την πόλη.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Γιάννη Κακλέα;

Είναι η έβδομη φορά που συνεργάζομαι μαζί του. Πάντα είναι μια γοητευτική και πολύ εσωτερική εμπειρία η συνεργασία αυτή, γιατί ο Γιάννης Κακλέας πέρα από εμπνευσμένος σκηνοθέτης που δεν αφήνεται ποτέ στο τυχαίο και το τετριμμένο, έχει και την ικανότητα να δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας στον ηθοποιό,

να τον κάνει να χαίρεται τις πρόβες, χωρίς να του επιβάλλει τρόπο ερμηνείας ενός ρόλου, αλλά να του εμπνέει τρόπους, να τον πείθει για το «πώς» ενός ρόλου και μετά να τον αφήνει ελεύθερο για να βρει, στη γραμμή της παράστασης, το προσωπικό του στίγμα.

Μπορεί να έχετε κάνει πολλές πετυχημένες δουλειές στην πορεία σας ωστόσο έχετε μείνει στο μυαλό του κόσμου ως «Μάκης» στη σειρά «Εμείς και εμείς». Σήμερα στον δρόμο ο κόσμος σας αναγνωρίζει;

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button