ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεγάλη ανατροπή μετά την εισήγηση Τσιόδρα στον Μητσοτάκη

Μεγάλη ανατροπή μετά την εισήγηση Τσιόδρα στον Μητσοτάκη

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Τα δεδομένα των τελευταίων ημερών αφήνουν κάποια περιθώρια αισιοδοξίας όμως σίγουρα δεν είναι αυτά που περίμεναν οι λοιμωξιολόγοι.

Το επιδημιολογικό φορτίο είναι ακόμα πολύ μεγάλο και η διασπορά έχει προχωρήσει σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Γι’ αυτό, ενώ ο πρωθυπουργός ετοιμαζόταν να μιλήσει στους πολίτες την Παρασκευή και να τους ανακοινώσει τον οδικό χάρτη της σταδιακής άρσης του lockdown τα πλάνα του άλλαξαν.

Η εισήγηση του Σωτήρη Τσιόδρα είναι να πάμε σε όσο το δυνατόν πιο σφιχτό και προσεκτικό άνοιγμα της χώρας καθώς ο κίνδυνος ενός τρίτου κύματος που θα ισοπεδώσει το ήδη γονατισμένο ΕΣΥ είναι πιο υπαρκτός από ποτέ.

Γι’ αυτό το άνοιγμα που όλοι περίμεναν στις 14/12 όλα δείχνουν ότι θα πάρει και νέα παράταση. Τα δεδομένα που έδειξε σε πίνακες ο Σωτήρης Τσιόδρας στον πρωθυπουργό δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας.

Αν γίνει το παραμικρό λάθος το τίμημα που θα πληρώσει η χώρα θα είναι πολύ βαρύ. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να μην ρισκάρει στο ελάχιστο.

Δεν πρόκειται να πάρει μια βιαστική απόφαση ειδικά τώρα που το εμβόλιο δείχνει το φως στην άκρη του τούνελ…

instanews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button