ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο φοιτητές και ένας αντιεξουσιαστής έβριζαν τον Βαγγέλη σε blogs.ΒΙΝΤΕΟ!

Απέδωσαν οι έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Οι φοιτητές είναι από Αθήνα και Μυτιλήνη – Ο αντιεξουσιαστής είναι 50 ετών από Θεσσαλονίκη και είναι γνωστός στις αρχές καθώς έχει κατηγορηθεί μέχρι και για βιασμό!

Τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως οι υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο εντοπισμός τους έγινε μέσω Διαδικτύου και έπειτα από ποινική δίωξη που άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας μέσω της οποίας δημοσιεύθηκαν υβριστικά σχόλια για τον άτυχου φοιτητή. Τα δύο άτομα είναι φοιτητές από Αθήνα και Μυτιλήνη και ο τρίτος είναι αντιεξουσιαστής, 50 ετών από Θεσσαλονίκη. Το αυτόφωρο έχει παρέλθει για τους δύο φοιτητές, ωστόσο ο άντρας από Θεσσαλονίκη αναζητείται επειδή εξύβρισε αστυνομικούς που τον αναζήτησαν. Ο 50χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα (βιασμό, ληστεία, παράνομη οπλοφορία-οπλοκατοχή κ.α.).

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται άλλα οκτώ άτομα.

Τα στοιχεία δόθηκαν τη νύχτα από τη Google στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τώρα ερευνάται τόσο η μεταξύ τους σχέση που θεωρείται δεδομένη, όσο και η σχέση τους με άτυχο Βαγγέλη ή με κάποιους από τους συμφοιτητές του.

Εν τω μεταξύ η κοινωνία των Ιωαννίνων «βράζει» μετά τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος επέλεξε να βάλε τέλος στη ζωή του μην αντέχοντας τα βασανιστήρια των συμφοιτητών του στη Γαλακτομική Σχολή όπου σπούδαζε. Και χθες, Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση έξω από τη Σχολή με τους διαδηλωτές να ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά και να εξαπολύουν ύβρεις και απειλές κατά των σπουδαστών. Οι φοιτητές επαναλαμβάνουν ότι ζουν έναν εφιάλτη καθώς διστάζουν πλέον να βγουν από το κτίριο και να φτάσουν μέχρι τις κοντινές καφετέριες, όπως συνήθιζαν να κάνουν όλο αυτό το διάστημα. Αποτέλεσμα της έντασης που επικρατεί είναι η Σχολή να αστυνομοκρατείται. Αστυνομικοί βρίσκονται τόσο περιμετρικά όσο και στο εσωτερικό του κτιρίου προκειμένου να προστατεύσουν τους σπουδαστές.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, μιλώντας στην πρωινή του Μega καταδίκασε τα χθεσινά και προχθεσινά επεισόδια στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. «Οι φοιτητές βρίσκονται σε περιβάλλον ομηρίας» είπε χαρακτηριστικά.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button