ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει: 47χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Δυστυχώς είναι αλήθεια, «έσβησε» πρόωρα η χαμογελαστή Μαρία, αφήνει πίσω της ένα παιδί

Λαμία: Πέθανε η 47χρονη Μαρία Πολυζωΐδη

Μαύρο είναι το πέπλο που έχει απλωθεί στην περιοχή της Λαμίας με τον θάνατο μιας 47χρονης μητέρας, η οποία έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά. Η 47χρονη Μαρία Πολυζωΐδη ήταν μητέρα ενός κοριτσιού και βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Βόλο και η νεκροψία έδειξε έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Απεβίωσε στις 10/5/2023 η συγχωριανή μας ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, σε ηλικία 47 ετών, στο ΒΟΛΟ. Συντετριμμένοι εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια όλων στην οικογένειά της.

Η εξόδιος ακολουθία της, θα ψαλεί στις 17/5/2023 και ωρα 12:30 μ.μ στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, στο Σκαμνό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει

Λαμία: Η κηδεία της Μαρίας Πολυζωΐδη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη σε φίλους, συμμαθητές και γνωστούς της στη Λαμία, που την αποχαιρέτισαν με μηνύματα αγάπης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κηδεία της Μαρίας Πολυζωΐδη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/5) στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, στον Σκαμνό.

Πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button