ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Ήταν μόλις 28 ετών

Τη στιγμή της αυτοκτονίας, η σύντροφός του βρισκόταν μαζί του στο σπίτι.

Σοκ προκάλεσε στο Χόλυγουντ η είδηση του θανάτου του Houston Tumlin, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 28 ετών.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο 28χρονος ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύντροφό του, όταν πήγε σε άλλο δωμάτιο και αφαίρεσε τη ζωή του. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο ο Tumlin αυτοκτόνησε.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην Αλαμπάμα, όπου ο Tumlin έμενε τα τελευταία χρόνια ενώ το 2006 είχε σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία στην ταινία «Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby», σε ηλικία 13 ετών.

Όμως η καριέρα του Tumlin δεν είχε την εξέλιξη που όλοι θα περίμεναν και τελικά παράτησε την υποκριτική.

Έρευνα για το θάνατο του Tumlin διενεργεί η αστυνομία ενώ η ιατροδικαστής, Lina Evans, επιβεβαίωσε πως ο 28χρονος αυτοκτόνησε.

ΚΡΙΜΑ: Νεκρή 33χρονη τραγουδίστρια σε τροχαίο

Η άτυχη γυναίκα έδινε μάχη στην εντατική αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Η Τέιλορ Ντι υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της έπειτα από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό της στο Τέξας.

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία μόλις 33 ετών, άφησε η τραγουδίστρια της country μουσικής Τέιλορ Ντι.
Ο κόσμος της μουσικής είναι πλέον φτωχότερος, καθώς η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έφυγε αδόκητα από τη ζωή, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματά της μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη την περασμένη εβδομάδα.

Το SUV που οδηγούσε η Τέιλορ Ντι προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες αυτοκινητόδρομου του Τέξας, όπου διέμενε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η 33χρονη, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της από λάθος χειρισμό και σε συνδυασμό με το βρεγμένο οδόστρωμα, κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες. Το σώμα της μάλιστα φέρεται να εκτοξεύτηκε έξω από το παρμπρίζ, καθώς πιθανότατα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Η Ντι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο έχασε τελικά τη μάχη για ζωή αφού πάλεψε γενναία για μερικές ημέρες.

Στο όχημα υπήρχε ένα ακόμη άτομο, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή το CBS, ενώ η εκπρόσωπος της Ντι, Λίντα Ουίλσον, δήλωσε:

“Ήταν μια υπέροχη τραγουδίστρια και άνθρωπος. Ένα αυθεντικό ταλέντο με πάθος για τη μουσική. Θα λείψει από όλους μας”.

Η Τέιλορ Ντι έγινε ευρέως γνωστή στο χώρο της μουσικής από το πρώτο της κιόλας άλμπουμ, το “The Buzz”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button