ΔΙΔΑΧΕΣ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Επισκόπου Νύσσης Ελευθέριου

Το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας εξιχνίασε την υπόθεση δολοφονίας του πρώην Επισκόπου Νύσσης Ελευθερίου Κατσαΐτη, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός ανήμερα τα Φώτα του 2012 μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είναι τρεις Αφγανοί σε βάρος των οποίων ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Προς το παρόν, διαφεύγουν τη σύλληψη καθώς στο διάστημα που μεσολάβησε από τη δολοφονία του 83χρονου κληρικού και μέχρι την εξιχνίαση του φόνου εγκατέλειψαν την Ελλάδα και ταξίδεψαν στην κεντρική και δυτική Ευρώπη. Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν εντοπιστεί τα ίχνη τους και επίκειται η σύλληψή τους αμέσως μόλις εκδοθούν ευρωπαϊκά εντάλματα εναντίον τους.

Ο 83χρονος είχε βρεθεί δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στην οδό Κοδριγκτώνος. Δεν είχε εξωτερικά τραύματα αλλά ένα μαντίλι στο στόμα και ο θάνατος του ήταν ασφυκτικός. Στο διαμέρισμα δεν είχαν διαπιστωθεί ίχνη διάρρηξης, ενώ δεν έλειπαν αντικείμενα.

πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button