ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόλος: Κατέρρευσε γιατρός στο νοσοκομείο – Αγωνία για τη ζωή του

Από μία κλωστή κρέμεται η ζωή ενός 50χρονου γιατρού νοσοκομείου στο Βόλο. Κατέρρευσε την ώρα που εργαζόταν, ενώ φέρεται να έχει πάθει εγκεφαλικό.

Αμέσως, έσπευσαν να βοηθήσουν τον γιατρό όλοι οι συνάδελφοι και το νοσηλευτικό προσωπικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του newspaper, τις επόμενες ώρες, ο 50χρονος θα μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης ή της Αττικής.

Η κατάσταση της υγείας του γιατρού παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη και η ζωή του διατρέχει άμεσο κίνδυνο

Βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη το μεσημέρι την ώρα την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι του από την εργασία του στο Νοσοκομείο του Βόλου 45χρονος γενικός γιατρός.

Στο Νοσοκομείο αναζήτησαν κρεβάτι ΜΕΘ για τη νοσηλεία του σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο στον Βόλο και τελικά μεταφέρθηκε στην μονάδα του ΙΑΣΩ.

Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη ενώ πριν ένα περίπου μήνα είχε ασθενήσει και από κορωνοϊό και είχε επιστρέψει καλά στην υγεία του στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Τραγωδία στην Κεραμιδιά: Γιος παρέσυρε με ερπυστριοφόρο και σκότωσε τον πατέρα του

Γιος “χτύπησε” θανάσιμα με ερπυστριοφόρο τον 78χρονο πατέρα του στην Κεραμιδιά Ήλιδας σε εργασίες καθαρισμού που έκανε για λογαριασμό εργολάβου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, o γιος που οδηγούσε το μηχάνημα πάτησε καταλάθος τον πατέρα του, σκοτώνοντάς τον ακαριαία..

patrisnews.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button