ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόλος ΤΩΡΑ – Τηλεφώνησε ότι δεν θα πάει στη δουλειά και βρέθηκε νεκρός

Νεκρός εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Α.Τ Αλμυρού ένας 62χρονος οδηγός φορτηγού, ο οποίος διέμενε στη Ν. Αγχίαλο Βόλου.

Ο άτυχος άνδρας ειδοποίησε χθες το μεσημέρι τον εργοδότη του ότι δεν αισθανόταν καλά, και για τον λόγο αυτό δεν προσήλθε στην εργασία του.

Καθώς δεν απαντούσε από χθες στις κλήσεις συναδέλφων και εργοδότη ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που τον εντόπισε νεκρό. Απο την πρώτη εικόνα αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παραγγέλθηκε νεκροψία και νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Τραγωδία στην Καβάλα – Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος δίπλα σε εκκλησία

Σοκ προκάλεσε η είδηση της αυτοκτονίας το πρωί της Δευτέρας ενός νεαρού φιλοξενούμενου στη Δομή Προσφύγων που βρίσκεται εντός του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου στην Καβάλα.

Πρόκειται για έναν 20χρονο από την Ερυθραία, ο οποίος ζούσε στη δομή τους τελευταίους επτά περίπου μήνες. Ο νεαρός αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι.

Ο νεαρός αυτόχειρας ήταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπευθύνων λειτουργίας της δομής, «ένα χαμογελαστό παιδί, συνεργάσιμος, που βοηθούσε τους πάντες, φιλότιμος και πάντα έδειχνε χαρούμενος». Έτσι, η απόφασή του να θέσει τέλος στη ζωή του, εξέπληξε τους πάντες εντός του Camp.

Ο 20χρονος που είχε δηλώσει Χριστιανός στο θρήσκευμα, εργαζόταν, ενώ είχε έτοιμα τα χαρτιά του για να αναχωρήσει για το Βέλγιο στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο νεαρός προέβη στην αυτοχειρία σε χώρο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην εκκλησία που υπάρχει εντός του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button