ΔΙΑΦΟΡΑ

Βασίλης Καρράς: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία του που την παρατήρησαν ΟΛΟΙ

Πλήθος επώνυμου και ανώνυμου κόσμου παραβρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη από χθες για να πει το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά και να τον συνοδέψει σήμερα στην τελευταία του κατοικία στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Ωστόσο σημαντική και ηχηρή είναι η απουσία ενός από τους πλέον καρδιακούς του φίλους, ένας άνθρωπος από το συγγενικό του περιβάλλον και από τους πιο στενούς του συνεργάτες που δεν είναι εκεί για να τον αποχαιρετίσει…

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλο, που επειδή και ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα, δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην κηδεία του λατρεμένου του φίλου και κουμπάρου.

Ο καλλιτέχνης που διέκοψε ξαφνικά και σχετικά πρόσφατα τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Ten ten», νοσηλεύεται εδώ και μερικές μέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας. Μάλιστα τις προάλλες σε τηλεφωνική σύνδεση η σύζυγός του Βιβή μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και επιβεβαίωσε αυτή την είδηση λέγοντας: «Ο Χάρης Κωστόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όμως το πρόβλημά του αντιμετωπίζεται».

Η αδερφική σχέση του με τον Βασίλη Καρρά

Η σχέση των δυο καλλιτεχνών ήταν κάτι παραπάνω από συναδελφική, αδερφική… Ξεκίνησαν σχεδόν μαζί, από πολύ μικρή ηλικία, την καλλιτεχνική τους πορεία στην Θεσσαλονίκη και ο ένας βοηθούσε τον άλλον στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Ο Χάρης Κωστόπουλος – πολύ πριν ακόμα αποφασίσει να βγει στο τραγούδι – ήταν μουσικός και μαέστρος του Βασίλη Καρρά και τον συνόδευε με το μπουζούκι του παντού σε όλες τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά μαγαζιά, ενώ σαν συνθέτης και στιχουργός ήταν εκείνος που του είχε γράψει τις περισσότερες από τις πρώτες επιτυχίες που ερμήνευσε.

Ο Χάρης Κωστόπουλος μάλιστα σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει για το καρντάσι και στενό συνεργάτη του: «Επειδή ήμουν πάρα πολλά χρόνια μουσικός του Βασίλη Καρρά, τα περισσότερα τραγούδια μου τα έχει πει ο Βασίλης, όπως το “Περιττό να σου πω”, “Καρδιά είσαι εσύ η βάσανο”, “Πεθαίνω”, “Πώς τολμάς” και άλλα πολλά».

Περνώντας τα χρόνια και όταν ο Χάρης Κωστόπουλος αποφάσισε να αφήσει την θέση του μουσικού και να ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς ήταν εκείνος που τον ενθάρρυνε και βρισκόταν στο πλευρό του για να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Στην πορεία οι δυο καλλιτέχνες συνδέθηκαν ακόμα πιο στενά και έγιναν κουμπάροι, όταν ο Βασίλης Καρράς πάντρεψε τον Χάρη Κωστόπουλο με την σύζυγό του Βιβή, ενώ στην συνέχεια το 1989 στην Αγία Βαρβάρα στην Θεσσαλονίκη, βάφτισε τον πρωτότοκο γιο του Χρήστο που σήμερα είναι καθηγητής στο Higher School of Economics στα media.

Ο τελευταίος μάλιστα αποχαιρέτησε τον νονό του ανεβάζοντας μια κοινή του φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά και έγραψε στην λεζάντα «Σήμερα η Ελλάδα κλαίει γιατί έφυγε ένας σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, με τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει και έχουν συντροφεύσει προσωπικές μας στιγμές. Εγώ ωστόσο κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου. Ένας σπουδαίος και καλός άνθρωπος, μια μεγάλη ψυχή. Ένας άνθρωπος που με στήριζε και μου έδινε αγάπη απλόχερα. Καλό σου ταξίδι νονέ».

πηγη youweekly.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button