ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Υποδοχή Εικόνας της Παναγίας Γοργοεπήκοου στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Πατρών (ΦΩΤΟ)

 

Την Εικόνα της Παναγίας Γοργοεπήκοου την οποία φιλοτέχνησαν οι Μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μπάλα Πατρών υποδέχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Πατρών.

 Η υποδοχή έγινε στα προπύλαια του Ιερού Ναού όπου κορίτσια με εθνικές ενδυμασίες βαστούσαν την εικόνα της Αγίας Μαρίνης. Την εικόνα της Παναγίας κρατούσαν νέοι φουστανελοφόροι και την υποδέχθηκε ο ιερός κλήρος και ο πιστός λαός. Ακολούθως τελέστηκε ο Ακάθιστος ύμνος. Στην ακολουθία έλαβαν μέρος ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Ζώης, οι πρεσβύτεροι Κωνσταντίνος Παπακώστας, Παναγιώτης Θωμάς, Γεώργιος Τζεφριός και ο διάκονος Ιωσήφ Μήλιας.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button