ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποκάλυψη ΣΟK για το φορτηγό που σκόρπισε το θάνατο στον Κηφισό: Είχε…

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (09/05) στον Κηφισό βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας – Δύο νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη ο τραγικός απολογισμός – Ποιος είναι ο 65χρονος που σκόρπισε το θάνατο – Αδερφός γνωστού Δημάρχου στην Πελοπόννησο και ιδιοκτήτης φορτηγών για χωματουργικές εργασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός κυκλοφορίας δεν αντιστοιχεί στο φορτηγό που σκόρπισε το θάνατο στο ύψος της Ιερά Οδού. Από έρευνα που έγινε στον αριθμό πλαισίου του κινητήρα, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο όχημα είναι αταξινόμητο στη χώρα μας, δηλαδή μη καταγεγραμμένο στο υπουργείο Μεταφορών, ως όφειλε ο ιδιοκτήτης του.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Κηφισό.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν, σύμφωνα με την Τροχαία, νταλίκα ξέφυγε της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνέθλιψε δύο οχήματα.

Αποκάλυψη ΣΟK για το φορτηγό που σκόρπισε το θάνατο στον Κηφισό: Είχε παραποιημένες πινακίδες!

Ο απολογισμός τραγικός, δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μία γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες κρίσιμες.

Αυτός είναι ο οδηγός της φονικής νταλίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος Έλληνας που οδηγούσε την νταλίκα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε πρόβλημα το τιμόνι του φορτηγού αν και οι πρώτες εξετάσεις από την αστυνομία έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ πολύ πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ήδη έχει παρθεί αίμα από το δράστη προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Δ.Α. Είναι ιδιοκτήτης φορτηγών και μεταφέρει διάφορα φορτία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η καταγωγή του είναι από την Πελοπόννησο και είναι αδερφός γνωστού δημάρχου. Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι πως ο Δ.Α. σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει το παιδί του σε τροχαίο δυστύχημα στο Γύθειο.

Ο Δ.Α. έχει συλληφθεί και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Το ανατριχιαστικό βίντεο με την τρελή πορεία και τη σύγκρουση

Σοκάρει η εικόνα από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης στη λεωφόρο Κηφισού. Η νταλίκα σπάει τις διαχωριστικές μπάρες και “κόβει” κάθετα το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Οι οδηγοί δυο επιβατικών αυτοκινήτων δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν… Οι εικόνες από τη στιγμή της σύγκρουσης στο παρακάτω βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Νεκρός ο 60χρονος πατέρας – χαροπαλεύει η 34χρονη κόρη του

Ο 60χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε όταν η νταλίκα συνέθλιψε το όχημα στο οποίο επέβαινε ήταν ο πατέρας της 34χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Αττικόν»

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη γυναίκα χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι της.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες, ενώ όπως λένε, περιμένουν να δουν κατά πόσο θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρθηκαν και οι σοροί των νεκρών. Συγγενείς έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τις σορούς.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πηγή φωτογραφιών: ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button