ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ – Νεκρός ο γνωστός καθηγητής Χρήστος Διαμαντής. Ήταν μόλις 32 ετών

Σοκ έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Φαρκαδόνας η είδηση του θανάτου του αναπληρωτή καθηγητή μουσικής Χρήστου Διαμαντή. Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 32χρόνων χτυπημένος από τον κορονοϊό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς, τους συναδέλφους και τους μαθητές του.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο 32χρονος εργαζόταν ως αναπληρωτής μουσικής στα Γυμνάσια Φαρκαδόνας και Οιχαλίας, καθώς επίσης και στα γυμνάσια Οξύνειας, Αμπελίων και 1ο Καλαμπάκας.

Προ μηνός περίπου είχε νοσήσει με κορονοϊό, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και στην συνέχεια στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Μετά από μια μάχη 35 ημερών έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας, βυθίζοντας στο πένθος την σύζυγό του, γονείς και αδέλφια. Ο 32χρονος ήταν πατέρας ενός βρέφους 1 έτους.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το στενό φιλικό περιβάλλον ο 32χρονος καθηγητής δεν είχε εμβολιαστεί καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των δυο σχολείων του Δήμου Φαρκαδόνας, μιλούν για ένα άριστο εκπαιδευτικό, συνεργάσιμο και πρόθυμο να μεταδώσει τις γνώσεις του, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button