ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξύλιασε η Πάτρα πασχαλιάτικα: Νεκρός ο Χρήστος Σταυρόπουλος

Μοιραίο τροχαίο στην Ανθούπολη για τον 31χρονο πυγμάχο

Μούδιασε η πατρινή κοινωνία στην είδηση πως λίγο πριν το «Χριστός Ανέστη!», λίγο πριν το «Πού σου, θάνατε, το κέντρον; Πού σου, άδη, το νίκος;», ο Χρήστος Σταυρόπουλος δεν πρόλαβε να φτάσει στην εκκλησία να κάνει Ανάσταση. Άφησε την τελευταία του πνοή στην Ανθούπολη. Βυθίστηκε στο πένθος, μια για πάντα, πασχαλιάτικα, η οικογένειά του. Στα μαύρα και η ΕΑΠ, η ΠΥΓΜΗ, η πυγμαχία και ο πατραϊκός αθλητισμός για τον άδικο χαμό του 31χρονου πανελληνιονίκη.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ξεκίνησε την πυγμαχία σε νεαρή ηλικία στην ΕΑΠ με την οποία πανηγύρισε πολλούς τίτλους και διακρίσεις, πριν συνεχίσει στην ΠΥΓΜΗ με τον προπονητή του Λάμπρο Μιχαλόπουλο. Μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής, επέστρεψε στη δράση κατακτώντας τη Β’ κατηγορία.

Αδελφός του είναι ο Γιώργος, υπεύθυνος προπονητής τάε κβον ντο στον ΑΣ Λέων Πάτρας.

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥ

2016 Β’ Κατηγορία 56 3 Σταυρόπουλος Χρήστος ΠΥΓΜΗ
2010 Ανδρών 54 3 Σταυρόπουλος Χρήστος ΕΑΠ
2009 Ανδρών 57 3 Σταυρόπουλος Χρήστος ΕΑΠ
2009 Β’ Κατηγορία Νότου 54 1 Σταυρόπουλος Χρήστος ΕΑΠ
2009 Εφήβων 48 2 Σταυρόπουλος Χρήστος ΕΑΠ
2008 Παίδων 48 1 Σταυρόπουλος Χρήστος ΕΑΠ

 

ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, λίγα λεπτά πριν τις 22:00 στην περιοχή της Ανθούπολης, στην οδό Κοζάνης -λίγο πάνω από το νοσοκομείο “Ολύμπιο”- όταν κάτω από αδιευκρίνηστες μέχρι ώρας συνθήκες σημειώθηκε τροχαίο με την εμπλοκή ενός δικύκλου. Ο οδηγός του δικύκλου, ένας νεαρός άνδρας, έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεκρός είναι ένας 31χρονος άνδρας. Στο σημείο, έσπευσε δίκυκλο του ΕΚΑΒ, και στη συνέχεια κινητή μονάδα, με τον άνδρα να είναι ηδη νεκρός.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πηγη sportin.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button