ΔΙΑΦΟΡΑ

Πριν Λίγο-Νέα Γυναικοκτονία: Έπνιξε τη γυναίκα του γιατί έπασχε από λευχαιμία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το φονικό που διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε οικία στην Τρεμιθούσα της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, η Interpol, ενημέρωσε την κυπριακή Αστυνομία πως συγκεκριμένο πρόσωπο βρετανικής καταγωγής, ο οποίος κατονομάστηκε, επικοινώνησε με τον αδελφό του και του είπε πως σκότωσε τη σύζυγό του γιατί πάσχει από λευχαιμία και θα έθετε και ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.

“Σκότωσα τη γυναίκα μου” ενώ ανέφερε ότι είχε καταναλώσει χάπια για να θέσει τέλος στη ζωή του.
Αμέσως μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην οικία όπου εντόπισαν νεκρή στην πολυθρόνα την 76χρονη

Βρετανίδα σύζυγό του, ενώ ο ίδιος εντοπίστηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, αφού όπως όλα δείχνουν φαίνεται να κατανάλωσε ποσότητα χαπιών.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον 75χρονο στο Νοσοκομείο, ενώ μέλη της Αστυνομίας και του εγκληματολογικού απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες απο το reporter.com.cy, η 74χρονη δεν φέρει εμφανές τραύματα και σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις ο 75χρονος φαίνεται να την έπνιξε.

Ωστόσο περαιτέρω φως στην υπόθεση, θα ρίξει η αυτοψία που θα διενεργηθεί από ιατροδικαστές που κλήθηκαν στη σκηνή.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, ενώ προφορικά ο φερόμενος δράστης, φέρεται να παραδέχεται πως την έπνιξε με τα χέρια του, τη σύζυγό του.

Από τον 75χρονο, αναμένεται να ληφθεί ανακριτική κατάθεση όταν είναι σε θέση, ενώ εναντίον του διερευνάται ο φόνος εκ προμελέτης.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button