ΔΙΑΦΟΡΑ

Υπέροχος! Αστυνομικός έσωσε κουτάβι στην Εθνική Οδό και το υιοθέτησε!

«Τέλος καλό όλα καλά» για τον Κανέλλο, τον αδέσποτο σκύλο που βρήκε ολομόναχο και αλαφιασμένο στην Εθνική Οδό ο αστυνομικός Ανδρέας Κάππος, καθώς ο κ. Κάππος αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Η δημοσιογράφος Ελίζα Καλλίτση είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Facebook την ιστορία του Κανέλλου που ο αστυνομικός εντόπισε να τρέχει έντρομος την Εθνική Οδό και για να μην κινδυνέψει ξανά τελικά τον υιοθέτησε.

«O Ανδρέας Κάππος δε σώζει μόνο… ανθρώπους αλλά και ζώα. Οποιονδήποτε βρίσκεται σε κίνδυνο. Και ιδού η απόδειξη. Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ενώ ήταν σε περιπολία είδε το κουταβάκι που βλέπετε να τρέχει έντρομο στην εθνική οδό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη σταμάτησε, το έπιασε και το μικρό σώθηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή από τα αυτοκίνητα που περνούσαν ξυστά από δίπλα του.

Ο Ανδρέας Κάππος το φρόντισε και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Τον υιοθέτησε! Ο Κανέλλος και ο Ανδρέας λοιπόν…» σχολίασε η κ. Καλλίτση.

πηγη skai.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button