ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρήτη: Δραματικές ώρες για 4χρονο – Κατάπιε κέρμα

Περιπετειώδες ήταν το τελευταίο βράδυ του 2023 για μία οικογένεια στην Κρήτη, καθώς το 4χρονο παιδί τους, λίγες ώρες πριν την έλευση του 2024, κατάπιε κατά λάθος ένα κέρμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

γιατροί προχώρησαν στην έγκαιρη και επιτυχημένη αφαίρεσή του.
Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατάπιε κατά λάθος ένα κέρμα και όταν οι γονείς του αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί έσπευσαν να το μεταφέρθουν στο νοσοκομείο. Το παιδί δυσκολευόταν μεν να αναπνεύσει, αλλά ευτυχώς είχε τις αισθήσεις του.

Όταν έφτασαν στο ΠΑΓΝΗ, η πρώτη κίνηση των γιατρών ήταν να του κάνουν ακτινογραφία, για να δουν σε ποιο σημείο ακριβώς είχε σταθεί το νόμισμα και αμέσως μετά προχώρησαν στη διαδικασία αφαίρεσής του. Δεν πέρασε πολύς χρόνος και οι γιατροί κατάφεραν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς το επείγον περιστατικό, λύνοντας ταχύτατα το πρόβλημα.

Στη συνέχεια το 4χρονο αγοράκι επέστρεψε σπίτι του και υποδέχθηκε μαζί με τους δικούς του ανθρώπους το ερχομό του νέου έτους.

Την κατάσταση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν γιατροί στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. Σε σχετική ανάρτηση της κλινικής αναφέρεται το περιστατικό μαζί με ευχές για μια καλή χρονιά: «Αποχαιρετάμε το 2023 με επείγουσα αφαίρεση σε κατάποση κέρματος σε 4χρονο. Καλή Χρονιά».

πηγη madata.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button