ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρόδος: Σήμερα η κηδεία της άτυχης Δώρας – Ο 40χρονος την παρακολουθούσε μια ημέρα πριν τη δολοφονία

Στις 12 η κηδεία της Δώρας στη Ρόδο – Στις 12 η κηδεία του δολοφόνου της – Τι λέει η θεία της άτυχης 31χρονης

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη Δώρα, την 31χρονη εκπαιδευτικό που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της ετοιμάζονται να πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ενώ στις 12 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον δράστη της δολοφονίας και τελικά αυτόχειρα.

Εντωμεταξύ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με την θεία της 31χρονης να δηλώνει στην εφημερίδα Ροδιακή ότι ο 40χρονος δολοφόνος παρακολουθούσε την άτυχη Δώρα μια ημέρα πριν το έγκλημα.

«Μια μέρα πριν να γίνει το κακό τον είδε! Ήταν έξω από ένα σπίτι που έκανε μάθημα σε παιδιά. Ήταν φιλόλογος. Τον είδε που περίμενε απ’ έξω, με ένα αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει. Μια μέρα πριν το φονικό όλα αυτά. Και βέβαια αυτή η κίνηση την υποψίασε. Το είπε στη μητέρα της. Εγώ ανησύχησα είναι αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά η θεία της άτυχης εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με την ίδια η 31χρονη ανηψιά της δεν μίλησε στον 40χρονο αλλά ανέφερε το περιστατικό στη μητέρα της. «Κι εγώ από’ κει το έμαθα.

Δεν την είχα δει τις τελευταίες μέρες. Δούλευε το κορίτσι μας, έρχονταν βράδυ. Κι εμείς το ίδιο. Την επόμενη μέρα, πήγε να μπει στο αυτοκίνητο. Να πάει στα παιδιά, στα μαθήματα και τη σκότωσε! Αυτό!» πρόσθεσε η θεία της Δώρας.

Κατά την εκτίμηση της θείας της 31χρονης ο 40χρονος «δούλευε ύπουλα» καθώς, όπως λέει, «χώρισαν έτσι απλά. Ούτε μηνύματα της έστειλε, ούτε την παρακάλεσε να επιστρέψει ούτε τίποτα»

Η τελευταία κουβέντα της άτυχης Δώρας στην αδελφή της μητέρας της μετά τον χωρισμό της με τον 40χρονο ήταν «ευτυχώς θεία, έφυγα από αυτόν» καθώς, όπως λέει η ίδια η 31χρονη ήθελε να γνωρίσει τον 40χρονο ο οποίος «της φέρονταν πάρα πολύ καλά και πριν και αργότερα όταν της είχε προτείνει να συγκατοικήσουν. Τον είχε γνωρίσει από τον χειμώνα.

Η σχέση τους στην αρχή πήγαινε πολύ καλά. Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε κάποια στιγμή. Κι από τότε άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα.

Είναι πολύ λίγο το χρονικό διάστημα για να αξιολογήσεις κάποιον άνθρωπο. Η Ντόρα μας του έδωσε κάποια ευκαιρία. Όμως όταν είδε ότι υπήρχε πρόβλημα αποφάσισε να χωρίσει. Πήγαν με την αδελφή μου την άλλη, μάζεψαν τα πράγματα από το σπίτι και ήρθε στο σπίτι. Μία εβδομάδα πριν έγινε σχεδόν αυτό».

Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του δράστη – «Με χτύπησε και του έκανα μήνυση»

Η πρώην σύντροφος του δολοφόνου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δηλώνοντας πως ο 40χρονος τη ζήλευε παράφορα: «Ήμουν μαζί του περίπου για 4 μήνες.

Τον πρώτο καιρό μου έδειχνε καλή συμπεριφορά. Με φρόντιζε, με πρόσεχε με νοιαζόταν. Στην πορεία, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, άρχισε να αλλάζει όσο δενόταν μαζί μου και να γίνεται χειριστικός και κτητικός».

«Κάποια στιγμή με χτύπησε και του έκανα μήνυση. Με παρακολουθούσε. Ήξερε ποτέ έμπαινα και πότε έβγαινα από το σπίτι μου, πότε σχολάω από την δουλειά μου.

Άκουγε συνομιλίες μου. Παρακολουθούσε τα πάντα και ήξερε τα πάντα. Μου είχε κάνει δώρο κάποια στιγμή ένα κινητό, αφού μου έσπασε για κάποιο ασήμαντο λόγο το προηγούμενο κινητό μου, και είχε μέσα εφαρμογές όπου παρακολουθούσε τα πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά η κοπέλα.

«Θέλοντας να με προσεγγίσει ξανά, ερχόταν κάθε μέρα στη δουλειά μου, μου έφερνε λουλούδια και προσπάθησε να ξαναγυρίσει κοντά μου. Μου έλεγε να του δώσω ένα μήνα να δω αν είχε αλλάξει. Του είπα ότι δεν επιστρέφω, ότι μπορούμε απλά να μιλάμε.

Προσπαθούσε να με πείσει ότι άλλαξε, ότι μετάνιωσε. Με παρακαλούσε, ερχόταν τη δουλειά μου κάθε μέρα» συμπλήρωσε η ίδια.

H πρώην σύντροφος του 40χρονου σχολίασε τη γυναικοκτονία της Δώρας, ενώ από τη φωνή της ακουγόταν η συναισθηματική της φόρτιση: «Όταν το έμαθα σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα για το συμβάν και τις λεπτομέρειες ήταν σαν να φωτογράφιζαν τον δράστη»..

newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button