ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Τα σπαρακτικά λόγια του Λάκη Λαζόπουλου πάνω από το φέρετρο της μητέρας του…

 

Ένα ράκος ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος στην κηδεία της πολυαγαπημένης του μητέρας…

Όπως σας έχει γράψει το star.gr, ο σατιρικός ηθοποιός δεν μπορούσε να συνέλθει από την τραγική απώλεια της Ριρίκας,της γυναίκας που ανέφερε σχεδόν σε κάθε του εκπομπή, χωρίς να κρύβει την μεγάλη αδυναμία που της έχει.

Έτσι έκανε και στο «τελευταίο αντίο» προς την 85χρονη μητέρα του, όταν σκυφτός πάνω από το φέρετρο, την αποχαιρέτησε με σπαρακτικά λόγια:

«Θα πω αυτά τα λόγια που ξέρω ότι κι εκείνη θα ήθελε να ακούσει. Η λογική δεν είναι πάντα αυτή που επιλύει τα πράγματα.  Στη ζωή μου όποτε έβαζα στη ζυγαριά από τη μια τη λογική και από την άλλη το συναίσθημα, πάντα το συναίσθημα ήταν πολύ βαρύ. Πάντα η ζυγαριά ήταν ανισόρροπη. Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια είχαμε διαφορά με τη μητέρα μου. Σημασία έχει η συναισθηματική σχέση μας γι’ αυτό και πηγαίναμε παράλληλα.Η μητέρα μου ήξερε να μιλάει, ήξερε να δίνει. Η μητέρα μου μας έδωσε τα πάντα, απ’ αυτά που δεν είχε. Εμείς προσπαθήσαμε να της δώσουμε απ’ αυτά που είχαμε.Την ευχαριστούμε…».

Στη συνέχεια, ο Λάκης Λαζόπουλος ξέσπασε σε λυγμούς, μην μπορώντας να κρύψει την οδύνη του από τον χαμό της.

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button