ΔΙΔΑΧΕΣ

Έκτακτο τώρα – Εθνική τραγωδία στη Χώρα

Τραγωδία στο Δάσος της Δαδιά. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μεγάλη φωτιά τον Εβρο έχει προκαλέσει τον θάνατο δεκάδων μεταναστών που εγκλωβίστηκαν μέσα στο δάσος της Διαδιάς.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από πηγές της Πυροσβεστικής, μονάδες πυροσβεστών που επιχειρούν στην περιοχή, βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Δεκάδες απανθρακωμένα πτώματα , που εγκλωβίστηκαν στην φωτιά μέσα στο δάσος.

Τις πληροφορίες επιβεβαιώσε πριν από λίγο σε έκτακτη ανακοίνωση που έκανε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής κ. Αρτοποιός, σημειώνοντας ότι γίνονται ενέργειες μέσω Διεθνών οργανισμών βοήθειας για την αναγνώριση των θυμάτων.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές πόσοι είναι οι νεκροί μετανάστες. Αλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 26 πτώματα, άλλες για 18. Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν πυροσβέστες όταν εντόπισαν στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο δεκάδες νεκρούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr έχουν καταμετρηθεί 26 νεκροί  οι οποίοι βρέθηκαν απανθρακωμένοι από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την Δευτέρα (21/08/2023) στο πυκνό δάσος της Δαδιάς. Η περιοχή αποτελεί πέρασμα μεταναστών και οι Αρχές φοβούνται ότι τις επόμενες ημέρες ο αριθμός των νεκρών μεταναστών στη Δαδιά θα αυξηθεί.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις στον Έβρο βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού για να αναχαιτίσουν και την παραμικρή προσπάθεια παράτυπων μεταναστών, να περάσουν στη χώρα μας.

Περισσότερα σε λίγο…

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button