ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ!Έρχεται ο τελευταίος και πιο MΕΓΑΛΟΣ χιονιάς της σεζόν! Θα χιονίσει και σε παραθαλάσσιες περιοχές της Αθήνας!

 

 

Σύμφωνα με έγκυρα προγνωστικά στοιχεία, νέο και ίσως και τελευταίο ψυχρό κύμα με χιονοπτώσεις για τον φετινό χειμώνα, θα έρθει στη χώρα μας μετά τις 22-23 Φεβρουαρίου, με χιόνια ως και σε παραθαλάσσιες και πεδινές περιοχές της βόρειας κυρίως Ελλάδας, ενώ θα πέσουν πυκνά χιόνια και σε όλα τα ημιορεινά και ορεινά τμήματα της κεντρικής χώρας.

Ωστόσο όπως αναφέρει γνωστό και έγκυρο site καιρού, το κρύο θα παραμείνει σε όλη την Ελλάδα από τώρα ως και τα τέλη περίπου του μήνα, ενώ στις 17-18 Φεβρουαρίου, διαφαίνεται μία νέα ψυχρή εισβολή με χιόνια και πάλι σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα μόνο της βόρειας Ελλάδας, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει δυναμική εκείνο το σύστημα να δώσει παραπάνω χιονοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, ένα αρκετά ισχυρό χιόνια, για μετά τις 22-23 Φεβρουαρίου και πιο συγκεκριμένα για τα τέλη του μήνα που ήδη διανύουμε.

Δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια και προς την Καθαρά Δευτέρα…

πηγη athensmagazine

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button