ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ελληνική παραλία που έκανε τους τουρίστες να παραληρούν: Στη λίστα με τις 10 ομορφότερες του κόσμου [εικόνες]! !

 

«Η θάλασσα ήταν ήρεμη και όμορφη. Τα χρώματα έντονα -τα νερά γαλάζια, η άμμος ροζ. Παράδεισος». Με αυτό το σχόλιο αναγνώστη το Trip Advisor προβάλλει το Ελαφονήσι, την ελληνική παραλία που οι αναγνώστες του ταξιδιωτικού ιστοτόπου ψήφισαν ως την 10η ομορφότερη στον κόσμο, 3η στην Ευρώπη και φυσικά κορυφαία στη χώρα μας.

Η παραλία στη νοτιοδυτική Κρήτη με την οποία… παραμιλούν οι τουρίστες βρίσκεται σε ένα μικρό νησάκι, το οποίο απέχει 200 μέτρα από την ακτή και για να πάει κανείς σε αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι να… περπατήσει στη ρηχή λιμνοθάλασσα που υπάρχει ανάμεσά τους.

Η άμμος στο Ελαφονήσι είναι λευκή, αλλά σε πολλά σημεία έχει μια ροζ απόχρωση, από τα χιλιάδες σπασμένα κοχύλια που περιέχει. Τα νερά είναι διάφανα και με το γαλαζοπράσινο χρώμα τους θυμίζουν εξωτικό παράδεισο. Γι’ αυτό άλλωστε και οι τουρίστες παραληρούν…

Ψηλά στη λίστα με τις 25 ομορφότερες παραλίες της Ευρώπης βρίσκονται και άλλες παραλίες της Ελλάδας, και συγκεκριμένα στην 9η θέση οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα, στη 12η ο Μπάλος στην Κρήτη και στη 14η θέση ο Αγιος Παύλος στη Λίνδο.

Το μαγευτικό Ελαφονήσι:

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button