ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!Ο κρυφός παιδικός κίνδυνος που καραδοκεί μέσα σε κάθε σπίτι!ΒΙΝΤΕΟ! !

Πρόκειται για τον εφιάλτη που κανένας γονιός δεν θέλει να ζήσει. Αλλά κάθε εβδομάδα στην Αυστραλία, πέντε παιδιά -και κυρίως κάτω των 5 ετών- καταλήγουν στο νοσοκομείο με μια μπαταρία λιθίου στο στομάχι τους.

Χρειάζεται λιγότερο από δύο ώρες για να προκαλέσει η μπαταρία κάποιο πρόβλημα υγείας που οι περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις έχουν μοιραία κατάληξη. Απλά ρωτήστε όλες εκείνες τις μαμάδες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον θάνατο του παιδιού τους, όπως η Κάρλα που το 2010 κόντεψε να χάσει τον γιο της. Μετά από 3 ώρες χειρουργείου και ενώ έχασε τον οισοφάγο του, ο μικρός κατάφερε να μείνει ζωντανός.Οι περισσότεροι γιατροί προειδοποιούν, «Όταν ένα παιδί καταπιεί μια μπαταρία, συνήθως θα “κολλήσει” στον οισοφάγο. Μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή που θα μπει μέσα στον οργανισμό, αρχίζει να κάνει μια “τρύπα”. Η χημική αντίδραση ξεκινά με την επαφή με το σάλιο, προκαλώντας “τρύπα” στον οισοφάγο η οποία μπορεί να επεκταθεί και στην αορτή και σε άλλα όργανα. Αν η μπαταρία φτάσει στο στομάχι, προκαλεί εσωτερική αιμορραγία».Προσοχή και τα μάτια σας δεκατέσσερα.

πηγη daddy-cool.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button