ΔΙΑΦΟΡΑ

Μια απελπισμένη μητέρα έγραψε κάτι στο Facebook της κόρης της. Διαβάστε το..

 

Η μητέρα ενός 16χρονου κοριτσιού, δημοσίευσε αυτό το κείμενο στο προφίλ της κόρης της στο Facebook . Με αυτό προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους γονείς σχετικά με τις επικίνδυνες επιπτώσεις του αλκοόλ στα παιδιά τους.

Μια απελπισμένη μητέρα έγραψε κάτι στο Facebook της κόρης της. Διαβάστε το..
«Γονείς Προσοχή:

Αυτό που βλέπετε, είναι αυτό που μπορούν να κάνουν σε ένα 16χρονο παιδί, 2 μπύρες, 2 σφηνάκια Captain Morgan, 2 σφηνάκια απόσταγμα μήλου, 2 σφηνάκια ουίσκι και μια χούφτα βατόμουρα εμποτισμένα με λικέρ.

Μια απελπισμένη μητέρα έγραψε κάτι στο Facebook της κόρης της. Διαβάστε το..

Η κόρη μου με την ξαδέλφη της, αποφάσισαν να στήσουν ένα πάρτι χθες βράδυ στο σπίτι του πατέρα της, τις 2 ώρες που εκείνος έλειπε. Όρμησαν στο ντουλάπι με το αλκοόλ και όταν ο πρώην σύζυγός μου έφτασε στο σπίτι, βρήκε τα δυο κορίτσια μεθυσμένα. Η κόρη μας δεν ανταποκρίνονταν, είχε λιποθυμήσει. Τη μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο του Γουαιόμινγκ και εγώ με τον Κούρτ τον συνάντησα εκεί.

Όταν έφτασα, έτρεξα στα επείγοντα και είδα το παιδί μου πάνω σε ένα φορείο. Ήταν σκεπασμένη με θερμαινόμενες κουβέρτες για να αντιμετωπίσει την υποθερμία (η θερμοκρασία του σώματος της είχε πέσει στους 35 βαθμούς Κελσίου). Της είχαν χορηγήσει πολλά ενδοφλέβια υγρά. Ένα από τα σωληνάκια στο λαιμό της έφτανε έως το στομάχι της και συνεχώς της παροχέτευε υγρό.

Χρειάστηκαν 3 προσπάθειες για να καταφέρουν να διασωληνώσουν την Τέιλορ και  κατά την διαδικασία της διασωλήνωσης της έσκισαν τον λαιμό. Ήταν απαραίτητο γιατί έτσι θα μπορούσε να συνδεθεί με τον αναπνευστήρα ο οποίος  τις επόμενες 13 ώρες ανέπνεε αντί για εκείνη, επειδή δεν ήταν σε θέση να αναπνεύσει από μόνη της.

Ο πρώην άντρας μου μετέφερε εσπευσμένα την κόρη μου με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων Amplatz γύρω στα μεσάνυχτα.

Τα Συμπτώματα της κόρης μου προκλήθηκαν από τα αυξημένα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα της, που έφτασαν το 0.43.

5 φορές πάνω από το νόμιμο όριο.

Αρκετά υψηλό για να σκοτώσει έναν ώριμο άνδρα.

Οι γιατροί στο Amplatz μας κατέστησαν  σαφές ότι εάν ο πατέρας της δεν είχε βρει το παιδί μας τη χρονική εκείνη στιγμή, θα είχε αναμφίβολα πεθάνει χθες το βράδυ.

Εμείς, χάρη στο Θεό και μόνο, δεν θα θάψουμε το παιδί μας αυτή την εβδομάδα. Αλλά μόνο επειδή είμαστε εξαιρετικά ευλογημένοι.

Αλλά και πολύ τυχεροί.

Φοβερό πάρτι!

Ελπίζω η κόρη μου και η ανιψιά μου να κατανοήσουν πόσο τυχερές ήταν. Ελπίζω να μάθουν ένα πολύτιμο μάθημα μετά από αυτό που έπαθαν. Και ελπίζω ότι αυτή η εμπειρία μου, να μοιραστεί από πολλούς χρήστες του Facebook και να βοηθήσει ώστε κάποιο άλλο παιδί να μην χάσει τη ζωή του από το αλκοόλ.

Γονείς: 2 ώρες. Τα παιδιά έμειναν μόνα τους μόνο για 2 ώρες.

Παιδιά: 2 μπύρες και 6 σφηνάκια μόνο χρειάστηκαν για να σκοτώσουν σχεδόν αυτό το κορίτσι.

Παρακαλώ μοιραστείτε το. Συμβάλλετε στην ευαισθητοποίηση των κινδύνων της δηλητηρίασης από αλκοόλ και στην εφηβική ευκαιριακή άμετρη κατανάλωση οινοπνεύματος.

Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα μπορούσε να συμβεί σε μας κάτι τέτοιο.

Ούτε η Τέιλορ το είχε σκεφτεί.

Ίσως θα έπρεπε να το είχαμε σκεφτεί.»

πηγη dinfo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button