• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Το Μνημόνιο τελείωσε χθες! Βέβαιος ο Βαρουφάκης για το “ΝΑΙ” των Ευρωπαίων τη Δευτέρα!(βιντεο)

22 Φεβρουαρίου, 2015
in ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Μετά από ένα δραματικό, μαραθώνιο και γεμάτο ένταση και παρασκήνιο Eurogroup το βράδυ της Παρασκευής, σήμερα Σάββατο, το Κυβερνητικό Συμβούλιο διεξήχθη σε… αρκετά πιο ήρεμους τόνους.

Άλλωστε η καταρχήν συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ευρωπαίων εταίρων, που προβλέπει τετράμηνη παράταση του προγράμματος χρηματοδότησης για την χώρα μας, μετέτρεψε σε -κυρίως- διαδικαστικό τον χαρακτήρα της αποψινής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου.

Κύριος άξονας της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση, από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, των μελών της κυβέρνησης σχετικά με τα τεκταινόμενα του Eurogroup που έγινε στην “καρδιά” της ευρωπαϊκής συνεργασίας, τις Βρυξέλλες.

Τι ειπώθηκε στο Κυβερνητικό Συμβούλιο

Πίσω από τις κλειστές πόρτες της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου, το οποίο έγινε υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η κατάσταση ήταν ήρεμη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρχε αρνητικό κλίμα, ούτε καν διάθεση κριτικής από οποιονδήποτε.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ενημέρωσε την ελληνική πλευρά για τα όσα ειπώθηκαν με την… ευρωπαϊκή στο χθεσινό (σ.σ. Παρασκευή) Eurogroup, το οποίο έφερε και την καταρχήν συμφωνία.

Εκτός από την ενημέρωση που έγινε από τον Γιάνη Βαρουφάκη, σχετικά με το Eurogroup, έγινε φυσικά συζήτηση σχετικά και με το έγγραφο που πρέπει η ελληνική πλευρά να στείλει μέχρι την προσεχή Δευτέρα στις Βρυξέλλες.

Η αισιοδοξία του Τσίπρα

“Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με τους εταίρους και κάνουμε εντατική δουλειά το Σαββατοκύριακο ώστε την Δευτέρα να είμαστε έτοιμοι” τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους σε μια ανάπαυλα της συνεδρίασης, ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει με μια μεγάλη λίστα μεταρρυθμίσεων από την οποία θα στείλει ένα μέρος.

Σε ερώτηση για τον αν επρόκειτο να καθυστερήσει η συνεδρίαση, απάντησε με χιούμορ: “Να μην συζητήσουμε και εμείς, μόνο ο Σόιμπλε θα μιλάει;”

 

πηγη athensmagazine.gr

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Αυτή η μαμά καμηλοπάρδαλη έκανε το θαύμα της….Λίγοι ήταν οι τυχεροί που το είδαν!

Next Post

Γόρτυνος Ιερεμίας: Πομπή του διαβόλου ο καρνάβαλος! !

Next Post

Γόρτυνος Ιερεμίας: Πομπή του διαβόλου ο καρνάβαλος! !

Το Θαύμα του Αγίου Γεωργίου με το θηρίο! !

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr