ΔΙΑΦΟΡΑ

ΠΑΓΩΜΑΡΑ! ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ φοιτητή!

Η ανησυχία που έχει απλωθεί στο πανελλήνιο για την τύχη του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη που εξακολουθεί να αγνοείται εντείνεται. Και μία ανακοίνωση κατεπείγουσα από την ελληνική αστυνομία έφερε παγωμάρα…

Δεν βοηθά ο καταιγισμός σεναρίων για τον Βαγγέλη…

Μετά απο σχετικό έγγραφο της Αστυνομίας, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας εξέδοσε ειδική εγκύκλιο προς όλα τα Μοναστήρια, ενημερώνοντας για την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή απο το Ρέθυμνο, σε μιαν ελπίδα να έχει καταφύφει στα κάποια Μονή.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο:

Διά τοῦ παρόντος διαπέμπομεν ὑμῖν, συνημμένως, τό ὑπ᾿ ἀριθμ. πρωτ. 3005/2/443-η/12.2.2015 ἔγγραφον τῆς Ἑλληνικῆς Ἀστυνομίας, περί ἐξαφανίσεως τοῦ Εὐαγγέλου Γιακουμάκη τοῦ Ἀνδρέου καί τῆς Μαρίας, ἐκ Ρεθύμνου Κρήτης, ἐτῶν 20, φοιτητοῦ εἰς τήν Γαλακτοκομικήν Σχολήν Κατσικᾶ Ἰωαννίνων καί διαμένοντος εἰς τήν φοιτητικήν Ἑστίαν τῆς ὡς εἴρηται Σχολῆς.

Διατυπώνεται ὑπόθεσις, ἔκ τινων πληροφοριῶν, ὅτι ἐγκαταβιοῖ πιθα-νῶς εἴς τινα Ἱεράν Μονήν ἐν Ἑλλάδι. Ἐπειδή οἱ λόγοι εὑρέσεως τοῦ ἀνωτέρω τυγχάνουν σοβαροί, καί οἱ οἰκεῖοι αὐτοῦ ἀνησυχοῦσι περί αὐτοῦ, παρακαλοῦμεν ὑμᾶς ὅπως, εὐαρεστούμενοι, ἐνεργήσητε τά δέοντα διά τήν διερεύνησιν τῆς πιθανότητος ὁ ἀνωτέρω μνημονευόμενος νά εὑρίσκηται εἴς τινα Ἱεράν Μονήν ἤ Ἡσυχαστήριον τῆς καθ᾿ ὑμᾶς Θεοσώστου Ἐπαρχίας.

Δυστυχώς αν και η εγκύκλιος εκδόθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, δεν υπάρχει κάτι το θετικό μέχρι τώρα.

Στο μεταξύ, όπως γράφει το epiruspost.gr στα Γιάννινα εξακολουθεί να επικεντρώνεται η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.

Η προανάκριση έχει εισέλθει στην τελική ευθεία και άμεσα αναμένεται να διαβιβαστεί ο ογκοδέστατος φάκελος στην Εισαγγελία.

Από το πλήθος των καταθέσεων που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, δεν επιβεβαιώνεται πλήθος πληροφοριών που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα ο προβληματισμός στην αστυνομία είναι έντονος από τον καταιγισμό δήθεν πληροφοριών, αποκαλύψεων, ανατροπών κι άλλων κι εκτιμούν ότι τίποτα από όλα αυτά δεν βοηθά ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν απέδωσε σχεδόν κανένα στοιχείο που να μπορεί να φωτίσει την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το κλίμα στη Γαλακτοκομική Σχολή είναι ιδιαίτερα βαρύ. Σε αυτό συντελούν και τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα που γίνονται και για τα οποία ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας. Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η ΕΔΕ που ξεκίνησε από χθες, με στόχο να διαπιστωθεί η ύπαρξη και το μέγεθος της ενδοσχολικής βίας, θύμα της οποίας, εκτιμάται ότι έπεσε ο νεαρός σπουδαστής. Η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή και αναμένεται πέραν από το προσωπικό να κληθούν να καταθέσουν και σπουδαστές. Το πόρισμα πιθανόν να έχει ολοκληρωθεί ως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και αναμένεται να βάλει πολλά πράγματα στις σωστές διαστάσεις…

ΠΗΓΗ: toxwni.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button