ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικός επίλογος: Βρήκαν νεκρό τον 19χρονο που έψαχνε όλο το νησί, σε σοκ ο πατέρας του

Σάμος: Τραγικός επίλογος για 19χρονο τουρίστα

Γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην αναζήτηση ενός 19χρονου Πολωνού τουρίστα ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή του Ποταμιού Καρλοβάσου στην Σάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο νεαρός 19χρονος Πολωνός εντοπίστηκε, τελικά, σε μια απότομη και βραχώδη περιοχή, από όπου απεγκλωβίστηκε. Στη διάσωσή του συνέβαλε το σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, παράρτημα Σάμου. Δυστυχώς όμως ο νέος είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Πολωνία

Ήταν σε διακοπές με τον πατέρα του:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός αυτός τουρίστας βρισκόταν στις διακοπές με τον πατέρα του, ενώ την ημέρα του δυστυχήματος ετοίμαζαν την επιστροφή τους στην πατρίδα τους. Η επιχείρηση αναζήτησης του νεαρού είχε συγκλονίσει την περιοχή, με τη συμμετοχή διαφόρων αρχών όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, το Λιμενικό, και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button